Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep ar putea rata Indian Wells! Se pare că este accidentată

Simona Halep ar putea rata Indian Wells! Se pare că este accidentată

Simona Halep ar putea rata Indian Wells

Simona Halep ar putea rata Indian Wells! Ion Ţiriac a declarat că românca are o accidentare destul de gravă la picior şi este posibil ca recuperarea să dureze mai mult.

În ziua în care a câştigat turneul de la Dubai, Simona Halep a anunţat că nu va participa la competiţia de la Doha. Iniţial s-a crezut că românca vrea să se odihnească după o săptămână infernală. Se pare însă că adevăratul motiv ar fi o accidentare care o chinuie. Ion Ţiriac a dezvăluit pentru Gazetă faptul că Simona are o problemă destul de gravă la picior. Dacă perioada de recuperare va fi cât estinează fostul mare jucător de tenis, atunci nu va putea juca la Indian Wells, care începe pe 9 martie.

„Simona Halep are o problemă zdravănă acum la piciorul stâng, trebuie să stea o lună. Ea cu piciorul ăla a câştigat turneul şi aţi văzut în ce hal a ajuns să lupte până la sfârşit”, a declarat Ion Ţiriac, citat de Gazetă.

Simona Halep a câştigat titlul la Dubai

Săptămâna trecută, Simona Halep a învins-o în finală pe Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6 (5) şi a câştigat titlul la turneul de la Dubai. După aproape două ore de joc, românca s-a impus la tiebreak şi şi-a adjudecat al 20-lea titlu din carieră. Pentru reuşita sa, campioana de la Wimbledon a primit o sumă frumoasă de bani. 645.146 de euro, dar şi 470 de puncte. În acest moment Simona Halep ocupă locul doi în ierarhia mondială cu 6076 de puncte.

Citeşte şi: Sepsi – Poli Iaşi 1-1! Leo Grozavu acuză arbitrajul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini