Redactia.ro
Home » Sport » Sepsi – Poli Iaşi 1-1! Leo Grozavu acuză arbitrajul

Sepsi – Poli Iaşi 1-1! Leo Grozavu acuză arbitrajul

Sepsi - Poli Iaşi 1-1

Sepsi – Poli Iaşi 1-1. După acestă remiză, antrenorul lui Sepsi îl acuză pe arbitrul Marian Barbu care nu a acordat o lovitură de pedeapsă.

La debutul în play-off, Sepsi și Poli Iași au terminat la egalitate, scor 1-1. Moldovenii au deschis scorul în minutul 15 prin Horșia. În minutul 69, Sepsi a egalat prin Safranko. Meciul a avut mai multe faze controversate. Leo Grozavu l-a acuzat după meci pe Marian Barbu că nu a acordat o lovitură de pedeapsă, după un fault comis de Grădinaru asupra lui Safranko.

„Acasă e punct pierdut. Iaşiul s-a apărat bine, a dat gol la fază fixă. Au fost şi acele faze care se văd şi de pe Lună, numai din teren nu! Eu nici nu am văzut reluarea, dar a fost un fault atît de evident, nici măcar nu a vrut să lovească mingea. Asta e, când e o decizie pro-Sepsi, e circul de pe lume…,” a comentat antrenorul lui Sepsi.

Rednic a spart gheața

După 4 înfrângeri consecutive, moldovenii au reușit să câștige un punct. Mircea Rednic a declarat că este foarte mulțumit de acest rezultat. În plus acest egal le-a ridicat moralul celor de la Poli Iași, care vor întâlni în următoarea etapă pe Dinamo.

„Era păcat să pierdem aici, chiar dacă Sepsi a pus presiune pe final. Mă bucur pentru punctul ăsta, e un început bun şi sper ca la meciul cu Dinamo să luăm cele 3 puncte. Nu-i o revanşă, nu am nicio revanşă personală cu Dinamo, mă interesează să câştigăm, avem nevoie de puncte,” a spus Rednic după, Sepsi – Poli Iaşi 1-1.

Citește și: Gabriel Enache a plecat de la Astra! Cât va câștiga fotbalistul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: