Redactia.ro
Home » Sport » Gabriel Enache a plecat de la Astra! Cât va câștiga fotbalistul!

Gabriel Enache a plecat de la Astra! Cât va câștiga fotbalistul!

Gabriel Enache a plecat de la Astra

Gabriel Enache a plecat de la Astra. În mijlocul campionatului, fotbalistul a acceptat oferta vicecampioanei din Kazahstan, Kyzyl-Zhar.

Fotbalistul de bandă dreaptă, în vârstă de 29 de ani va câștiga un salariu destul de mare la echipa din Kazahstan. 20.000 de euro. Gabriel Enache are timp câteva zile să se acomodeze pentru că în Kazahstan, campionatul începe pe 7 martie. Enache revenise la Astra în septembrie 2019 și avea contract până în iunie 2022. A jucat 7 meciuri pentru giurgiuveni și a dat un gol în meciul cu FCSB. Gabriel Enache s-a despărţit pe cale amiabilă de Astra, care nu va primi niciun ban în urma transferului fundaşului dreapta în Kazahstan.

Enache a venit gratis în septembrie de la Partizan

În toamna, fobalistul a fost lăsat de cei de la Partizan Belgrad să vină liber de contract la FCSB. Enache și-a început cariera la seniori la CS Mioveni în 2008. După 4 ani a ajuns la Astra Giurgiu. În același an s-a transferat la FCSB. În 2018 a semnat cu Rubin Kazan. A urmat FK Partizan, Dunărea Călărași și din nou Astra. Cu giurgiuvenii a câștigat un titlu în Liga I, o Cupă și o Supercupă, iar cu Steaua, Cupa Ligii. La naționala României a debutat în 2014 într-un meci cu Grecia contând pentru calificările la Euro 2016. De atunci a mai fost convocat de 4 ori la prima reprezentativă. În acest moment potrivit Transfermarkt, cota de piață a lui Enache este de 500.000 de euro.

Citește și: O echipă din Europa a pus ochii pe Hagi! Când vrea să-l transfere

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: