Redactia.ro
Home » Sport » O echipă din Europa a pus ochii pe Hagi! Când vrea să-l transfere

O echipă din Europa a pus ochii pe Hagi! Când vrea să-l transfere

O echipă din Europa a pus ochii pe Hagi!

O echipă din Europa a pus ochii pe Hagi! Potrivit jurnaliştilor germani, Borussia Dortmund l-ar urmări pe român de mai bine de un an.

Mijlocaşul român are poate cea mai bună perioadă din carieră, de când a ajuns la Rangers. A devenit rapid idolul fanilor şi a înscris aproape în fiecare partidă. Ianis a fost titular în meciul retur dintre Braga şi Rangers din 16-imile Europa League. Scoţienii au obţinut calificarea cu scorul general de 4-2. Presa din Germania susţine că la meciul din Portugalia au fost prezenţi 26 de scouterii de la cele mai importante cluburi europene. Aceştia au venit pentru a îi vedea pe Francisco Trincao de la gazde şi Ianis Hagi de la Rangers.

Borussia Dortmund îl vrea pe Hagi

Se pare că Borussia Dortmund îl urmăreşte pe român de aproape 1 an. Acum au decis să demareze negocierile cu Genk pentru un transfer din vară. Deocamdată Ianis, care nu s-a regăsit deloc la clubul din Belgia este împrumutat la Rangers până la vară. Dacă vor dori un transfer definitiv, scoţienii ar trebui să scoată din buzunare 5 milioane de euro.

„Ianis Hagi este un fotbalist diferit. Claritatea pe care i-o oferă lui Rangers pe faza ofensivă nu este răsplătită. Ianis Hagi este fenomenal! Nu sunt sigur despre temperamentul lui, însă are talent din abundență, să sperăm că îl va folosi cum trebuie”, au mai scris fani scoţieni pe twitter.

Citeşte şi: Dan Petrescu, criză de nervi după ce golul lui Păun a fost anulat de VAR

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: