Redactia.ro
Home » Sport » Dan Petrescu, criză de nervi după ce golul lui Păun a fost anulat de VAR

Dan Petrescu, criză de nervi după ce golul lui Păun a fost anulat de VAR

Dan Petrescu, criză de nervi

Dan Petrescu s-a enervat cumplit după ce Păun a înscris în meciul cu Sevilla în ultimele minute, dar golul a fost anulat.

Antrenorul român a venit la conferinţa de presă de după meci cu regulamentul. Petrescu a susţinut că arbitrul nu trebuia să anuleze golul.

„Incredibil! Am dat un gol valabil. Nu e niciun henţ, nu e nimic. Am regulamentul aici, aş vrea să încep cu asta, că ar fi bine. Deci regulamentul e clar. Arbitrul de centru trebuia să se ducă la VAR, se uita, dacă ştie regulamentul. Te uiţi la VAR dacă e o fază clară. S-a dus la o fază care nu era clară şi nu a fost clară. Un gol clar. Dacă era în poarta noastră, nimeni nu se uita la VAR. Noi l-am marcat şi sunt frustrat, băieţii sunt frustraţi, nu au luat nicio primă, am alergat 12 kilometri, am venit patru ore cu avionul şi plecăm acasă frustraţi pentru că CFR Cluj trebuia să se califice” a tunat Petrescu.

Jucătorii clujeni au plâns după meci

Antrenorul campioanei a povestit la conferinţă cum după meci jucătorii săi au plâns minute în şir.

„FC Sevilla este una dintre favoritele să câştige Europa League. Dar dacă noi ne calificam poate deveneam şi noi favoriţi, dacă eliminam Sevilla. Şi meritam. Nu ştiu cine poate să-mi dea înapoi această calificare, nimeni. Păun plângea, pentru că e nedrept. Astăzi a fost făcută o nedreptate mare şi îmi pare rău pentru băieţi. Restul, nu mai are rost să vorbim. Ce să mai vorbim, ce să mai spunem? Sunt foarte supărat pe tot ce s-a întâmplat şi nimeni nu o să-mi dea asta înapoi nicodată, nimeni! Când mai ajungem noi aici? Nu se poate să fim aşa eliminaţi pe o greşeală majoră!”, a mai spus Petrescu, la conferința de presă.

Presa din Spania a reacţionat

După această declaraţie, presa din Spania a reacţionat imediat.

„Dan Petrescu își strigă furia după golul anulat. Antrenorul CFR-ului a fost foarte nervos joi seara, din cauza deciziei arbitrului de a anula golul echipei sale, gol care ar fi însemnat 0-1 și calificarea CFR-ului în optimile Europa League, după 1-1 în tur”, scriu spaniolii de la La Vanguardia.

„Antrenorul românilor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost extrem de nervos după decizia arbitrului de a anula golul echipei sale. Acesta a afirmat că golul a fost anulat pe nedrept”, au titrat şi cei de la Marca .

Fanii Sevillei cer demisia antrenorului

Suporterii spanioli au fost extrem de nemulţumiţi după meciul cu CFR. Aceştia i-au fluierat pe jucători minute în şir după ce favoriţii lor s-au chinuit să se califice în optimile Europa League. Aceştia au cerut şi demisia antrenorului Julen Lopetegui.

Citeşte şi: CFR, out din Europa! Clujenii au marcat dar golul a fost anulat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: