Redactia.ro
Home » Sport » CFR, out din Europa! Clujenii au marcat dar golul a fost anulat

CFR, out din Europa! Clujenii au marcat dar golul a fost anulat

CFR, out din Europa

CFR Cluj a încheiat aventura europeană fără a fi învinsă de Sevilla. Nu a reușit decât un egal 0-0, în retur. În minutul 87, Păun a marcat, dar golul a fost anulat după ce mingea a atins mâna lui Traore. În tur scorul fusese egal, 1-1.

Pentru un minut clujenii au crezut că au obținut calificarea în optimile Europa League. În minutul 87, Păun a marcat, dar golul a fost anulat pentru un henț al lui Traore. Faza a generat un haos total printre clujeni, Dan Petrescu primind cartonașul galben. În prelungiri Bordeianu a fost eliminat.

Trei ocazii în două minute

După o primă repriză în care au fost dominați clar, elevii lui Dan Petrescu parcă s-au trezit. În minutele de prelungiri ale primei reprize, CFR a avut trei ocazii uriașe pe ”Sanchez Ramon Pizjuan”. În minutul 45 Djokovic a încercat să-l lobeze pe Bono. Balonul a fost respins de portarul advers de sub bara transversală. Un minut mai târziu, Păun a preluat la marginea careului și a șutat la colțul scurt, dar portarul s-a întins a reușit să respingă. Ultima fază i-a aparținut lui Boli, care a scăpat din marcaj și a reluat cu capul, din opt metri, însă mingea a trecut pe lângă poartă. În partea a doua meciul a fost mult mai echilibrat. Clujenii puteau să înscrie în minutul 61, când au avut o dublă ocazie, dar Omrani și Păun au ratat. Sevilla a început să atace punând în pericol poarta lui Arlauskis.

Andrei Burcă ar putea ajunge la Sevilla

Spaniolii se pare că l-au remarcat pe jucătorul de 26 de ani al clujenilor. Burcă a fost titular în Spania, dar a fost schimbat de Dan Petrescu în minutul 28, după ce s-a accidentat. Se pare că jucătorul este în vizorul mai multor cluburi din Europa. Jucătorul cotat la două milioane de euro mai are contract cu echipa din Gruia încă doi ani și jumătate. Fundașul este titular în echipa lui Dan Petrescu, bifând 29 de meciuri în toate competițiile.

Citește și: Zlatan Ibrahimovic pune condiții! Ce vrea pentru a rămâne la AC Milan

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: