Redactia.ro
Home » Sport » Zlatan Ibrahimovic pune condiții! Ce vrea pentru a rămâne la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic pune condiții! Ce vrea pentru a rămâne la AC Milan

Zlatan Ibrahimovic pune condiții

Zlatan Ibrahimovic pune condiții pentru a rămâne în continuare la AC Milan. Suedezul are contract cu italienii până la finalul sezonului.

Sosit în acestă iarnă la AC Milan, Ibrahimovic și-ar dori să rămână în continuare să joace pe San Siro. Dar nu în orice condiții. Presa din peninsulă susține că fostul internațional dorește să fie aduși jucători valoroși pentru ca echipa să aibă șanse să joace în Liga Campionilor. De când a revenit la echipă, Ibrahimovic se poartă ca un antrenor secund. A fost auzit în repetate rânduri când le dădea indicații colegilor mai tineri. Se și supără din cauza unor alegeri greșite făcute de aceștia și îi ceartă. Și jucătorii sunt mulțumiți. Aceștia spun că primesc îndrumări folositoare. Rafael Leao, a spus că suedezul îi arată tot timpul unde trebuie să se plaseze pe teren şi îl consideră un frate mai mare.

Ibrahimovic își dorește prelungirea contractului

Până acum, suedezul de 38 de ani a jucat 9 meciuri pentru AC Milan. A marcat și trei goluri şi a oferit un assist. Suedezul a revenit la AC Milan după 7 ani și jumătate. Zlatan Ibrahimovic a debutat în fotbalul profesionist la Malmo, în 1999. De atunci, a marcat peste 400 de goluri pentru Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United și LA Galaxy. În iarnă a avut mai multe oferte de la cluburi din Europa, dar a decis să se întoarcă la AC Milan.

Citește și: Al Hilal continuă cursa spre titlu! Lucescu are 5 victorii consecutive

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: