Redactia.ro
Home » Sport » Al Hilal continuă cursa spre titlu! Lucescu are 5 victorii consecutive

Al Hilal continuă cursa spre titlu! Lucescu are 5 victorii consecutive

Al Hilal continuă cursa spre titlu

Al Hilal continuă cursa spre titlu. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a obținut a cincea victorie consecutivă.

Al Hilal se îndreaptă spre titlul de campioană în Arabia Saudită. A reușit să obțină a cincea victorie la rând. De această dată a învins-o cu 1-0 pe Al Taawon, echipă aflată la mijlocul clasamentului. Golul victoriei a fost dat de Al Dawsari în minutul 16 al întâlnirii. Răzvan Lucescu a preferat să-și odihnească vedetele. Astfel, Sebastiano Giovinco și Bafetimbi Gomis au jucat doar câteva minute pe final de meci. Al Hilal s-a instalat deja confortabil pe primul loc în clasament.

Al Hilal pe primul loc în Arabia Saudită

Saudiții antrenați de Răzvan Lucescu ocupă primul loc în clasament cu 47 de puncte. Este urmată de Al Nassr, cu 41, dar cu o partidă în minus. Antrenorul român a câștigat deja un trofeu cu Al Hilal. Liga Campionilor Asiei. A jucat și la Mondialul Cuburilor, unde s-a oprit în semifinale. Lucescu a venit pe banca tehnică a saudiților în vara lui 2019. A plecat de la PAOK Salonic după ce a reușit eventul cu grecii. La vremea respectivă alegerea antrenorului român a luat prin surprindere pe toată lumea. Saudiții i-au plătit lui Răzvan Lucescu clauza de reziliere de aproape 2 milioane de euro. Românul a declarat că a decis să plece de la PAOK din cauza unor neînțelegeri cu patronul echipei, Ivan Savvidis.

„Aş vrea să le mulţumesc jucătorilor mei fantastici şi tuturor fanilor PAOK pentru susţinerea lor imensă. Plec având certitudinea că PAOK are mentalitatea, puterea şi calitatea să continue să câştige trofee, pentru că le merită”, a declarat Lucescu, pentru site-ul oficial al lui PAOK, la plecare.

Citește și: Rapidiștii explică incidentul de la metrou cu tânărul asiatic

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: