Redactia.ro
Home » Sport » Rapidiștii explică incidentul de la metrou cu tânărul asiatic

Rapidiștii explică incidentul de la metrou cu tânărul asiatic

Rapidiștii explică incidentul de la metrou cu tânărul asiatic

Rapidiștii explică incidentul de la metrou cu tânărul asiatic. Fanii au publicat pe o pagină de facebook versiunea lor despre scandal. Susțin că asiaticul a fost doar puțin bruscat.

În presă a apărut o știre potrivit căreia un tânăr asiatic a fost bruscat de suporterii echipei Rapid. Acesta ar fi fost agresat pentru că fanii ar fi crezut că are coronavirus. Giuleștenii au însă varianta lor și astăzi au explicat ce s-a întâmplat în metrou.

„În atenția tuturor, dar mai ales a rapidiştilor! Recent a apărut o ştire precum că „suporterii Rapidului ar fi batut” un individ asiatic în metrou, pentru că ar fi avut Coronavirus. Total fals! Minciuni de presă! Da, a existat un conflict între câțiva suporteri şi acest individ, dar din cu totul alte motive. Câțiva băieți care se întorceau de la meci (n.r Rapid – Turris 0-0) se aflau în metrou, aceştia cântau şi adresau „înjurăturile specifice rivalelor”. Aici apare în poveste asiaticul nostru, care s-a arătat indignat şi a început să aibă o atitudine ostilă şi a adresat vorbe urâte rapidiştilor din metrou. Evident, baieții au ripostat. I-au adresat cateva înjurături si i-au spus „Du-te, bă, în China ta, la Coronavirus”, nimic mai mult! El s-a dat singur jos la următoare stație de metrou. Acest conflict nu a avut nici cea mai mică legătura cu faptul că acel individ era asiatic.. ci pentru că s-a arătat indignat de cântecele suporterilor!”, se arată în comunicatul postat pe pagina de facebook Rapid 24h.

Rapid a făcut egal cu Turris

Fanii implicați în incident se întorceau de la meciul dintre Rapid și Turris-Oltul Turnu Măgurele, care s-a terminat 0-0. În acest moment primul loc în Liga a 2-a este ocupat de UTA cu 44 de puncte, urmată de CS Mioveni cu 37 puncte, în timp ce Rapid este pe trei cu 36 puncte.

Citește și: Sevilla – CFR Cluj! Ardelenii speră într-o minune!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: