Redactia.ro
Home » Sport » Sevilla – CFR Cluj! Ardelenii speră într-o minune!

Sevilla – CFR Cluj! Ardelenii speră într-o minune!

Sevilla - CFR Cluj

Sevilla – CFR Cluj, din 16-imile Europa League se joacă în această seară. După ce în tur scorul a fost egal, 1-1, ardelenii așteaptă o minune pentru a se califica mai departe.

Dan Petrescu nu-și face mari speranțe în privința meciului din acestă seară. Spaniolii au dat gol în Gruia, în plus au un lot mult mai valoros decât al clujenilor.

„Este un meci foarte important, dar sunt realist şi sunt convins că şansele sunt mici. Dacă era 1-0 în meciul tur eram mai optimist, dar cu acest rezultat şansele sunt mici şi numai o altă minune ar face ca noi să ne calificăm. Am studiat Sevilla şi Sevilla ne-a studiat foarte bine pe noi, iar antrenorul lor este unul de mare valoare. Jucătorii sunt actorii principali tot timpul. Avem un lot de jucători cu foarte mare experienţă, unii dintre ei pe final de carieră şi vor să dea tot ce au mai bun, îşi doresc foarte mult să ajungă cât mai departe în Europa. Sevilla este periculoasă şi acasă, ca și CFR, aici ne asemănăm. Presiunea e la ei, la noi ce presiune să fie?”, a spus Petrescu, la conferința de presă.

Deac: „Vrem să facem istorie”

Ciprian Deac, cel care a înscris golul clujenilor în tur speră într-o minune în această seară, pe Ramon Sanchez Pizjuan.

„Dacă am trece în faza următoare ar fi cea mai mare performanţă din istoria clubului.Am simţit la meciul tur că au jucat la potenţialul lor maxim. E o echipă valoroasă. Dacă ei vor da 100 % noi vom încerca să dăm 150 %. E clar că Sevilla este echipa favorită, dar noi vom încerca să compensăm prin dăruire. Nu am venit doar să jucăm acest meci, vrem să facem istorie. Întâlnim o echipă foarte bună. Eu aştept demult acest meci, aştept să mergem în faza următoare, dar trebuie să fim realişti şi vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Deac, la conferința de presă.

Citește și: Scandalul provocat de retragerea Mariei Sharapova! Acuzații grave!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: