Redactia.ro
Home » Monden » Bradul de Crăciun este gata pentru Bianca Drăgușanu și Sofia. Vedeta a fost ajutată de stiliști la decorat

Bradul de Crăciun este gata pentru Bianca Drăgușanu și Sofia. Vedeta a fost ajutată de stiliști la decorat

GALERIE FOTO (2)

Mai sunt doar câteva săptămâni până la Crăciun, iar vedetele din țara noastră așteaptă entuziasmate această sărbătoare deosebită. Multe dintre ele au început deja pregătirile pentru această perioadă festivă, Bianca Drăgușanu numărându-se printre ele. Vedeta și-a împodobit bradul, iar primele imagini cu felul în care a fost ornamentat au ajuns deja în mediul online.

Bianca Drăgușanu este o figură foarte populară în rândul iubitorilor de monden, tocmai de aceea numele său este nelipsit din atenția publicului și a presei. De-a lungul timpului a fost foarte transparentă cu viața sa personală, iar oamenii au avut șansa să o cunoască așa cum este ea în realitate, cu lumini și umbre.

Bradul de Crăciun este gata pentru Bianca Drăgușanu și Sofia

Un lucru care a ajuns să o caracterizeze pe Bianca este dragostea sa pentru frumos și lux. Investește sume impresionante atunci când vine vorba de garderoba și aspectul său fizic, însă nici căminul său nu face excepție. La începutul anului s-a mutat într-un apartament extravagant din București, iar recent a început să-l decoreze pentru perioada sărbătorilor de iarnă.

Mai în glumă, mai în serios, Bianca a recunoscut că bradul său nu se încadrează în rândul ornamentelor obișnuite de Crăciun. A vrut ceva extravagant, așa că a făcut toate eforturile necesare pentru a-și îndeplini  dorința.

Vedeta a fost ajutată de stiliști la decorat

În timp ce împodobirea bradului este pentru mulți un obicei de familie, Bianca Drăgușanu a preferat să aibă ajutorul unor specialiști în acest domeniu. Este vorba de doi stiliști de brazi, care s-au asigurat că ornamentele și modul în care sunt așezate se potrivesc cu restul casei vedetei.

Rezultatul a fost unul uimitor, iar vedeta a împărtășit fericită cu urmăritorii săi din mediul online primele imagini. A fost foarte încântată de bradul său de anul acesta, așa că a relatat tuturor povestea împodobirii lui și cum a ajuns să fie atât de frumos.

„Fiță, fiță! Dar n-aș vrea să mă laud singură, pentru că nu am făcut toată munca asta singură, am aici două ajutoare de la Moș Crăciun. Sunt două ajutoare care mi-au stilizat bradul, ca să ne înțelegem. Oamenii ăștia sunt geniali, pentru că, dacă aveți nevoie, vin și cu stilist! Un brad stilizat”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

În acest an, Bianca a optat pentru decorațiuni albe și argintii, care s-au potrivit perfect cu estetica locuinței sale. Bradul ales a fost unul bogat, alb și înalt, iar rezultatul final a fost unul de-a dreptul încântător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: