Redactia.ro
Home » Monden » Brândușa Simion, despre moartea soțului ei. De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu: ,,Nu se gândea nimeni la așa ceva”

Brândușa Simion, despre moartea soțului ei. De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu: ,,Nu se gândea nimeni la așa ceva”

GALERIE FOTO (3) Brândușa Simion, despre moartea soțului ei

Brândușa Simion, despre moartea soțului ei. Victor Socaciu s-a stins din viață luni, 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani. Artistul de muzică folk se confrunta cu numeroase probleme de sănătate, iar în ultimele 3 săptămâni artistul a fost internat în spital.

Brândușa Simion, despre moartea soțului ei. De ce a murit, de fapt, Victor Socaciu: ,,Nu se gândea nimeni la așa ceva”

Brândușa Simion, despre moartea soțului ei. Celebrul artist Victor Socaciu a plecat dintre noi și a lăsat în urmă multă durere. Rudele, apropiații și fanii sunt extrem de îndurerați de moartea artistului. Soția sa, Brândușa Simion a dezvăluit care este motivul morții acestuia. Conform acesteia, cântărețul avea lichid la plămâni, iar pentru trei zile a fost să facă drenaj.

Victor Socaciu ar fi avut momente în care se simțea bine și chiar voia să susțină concertele pe care le avea în această lună. Potrivit Spynews.ro, soția lui Victor Socaciu a declarat că artistul era internat de o lună de zile în spital, iar starea lui de sănătate înainte să moară a fost una critică. Când a fost depistat cu Covid-19, acesta nu a prezentat simptome foarte grave și a răspuns bine la tratament. Din păcate, plămânii artistului au fost grav afectați, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Brândușa Simion, mesaj emoționant după moartea lui Victor Socaciu

Soția lui Victor Socaciu a postat un mesaj emoționant pe una dintre rețelele de socializare. Aceasta i-a fost alături artistului până în ultima clipă, iar acum Brândușa nu poate concepe că soțul ei s-a stins din viață. Victor Socaciu și Brândușa erau împreună din 2016, aceasta fiind pentru început impresară, apoi i-a devenit parteneră de viață. „N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine/Să-ți cauți loc, iubire, de-a pururi printre stele/Iar dacă iarna asta vreo știre îți mai vine/Sunt eu care te caut, Iubirea vieții mele. Brândușa”, este mesajul postat de soția lui Victor Socaciu pe pagina oficială de Facebook a acestuia.

Apropiații artistului sunt șocați de moarta sa. Vasile Șeicaru a declarat că Brândușa, i-a stat alături până în ultima clipă artistului. „Nu-mi revin, sunt terminat, nu pot să realizez. El a fost în comă! Victor a murit lângă soția lui, ea n-a plecat o lună din spital, a stat acolo lângă el. În spital a fost tratat bine, nu se pune problema că medicii nu au făcut ce trebuia. Eu cred că a vrut să plece din viața asta pe scenă. Am vorbit și cu Ducu Bertzi, suntem amândoi terminați. Anul trecut am făcut cu toții Revelionul împreună…”, a declarat Vasile Șeicaru, relatează VIVA!.

Fiica cea mică a lui Victor Socaci a povestit că ultima conversație pe care a avut-o cu tatăl ei a fost despre ultima piesă pe care a scris-o și despre planurile de viitor. ,,Am vorbit cu el chiar înainte să se interneze. Vorbeam despre videoclipul piesei pe care a scos-o, despre planuri. Nu se gândea nimeni la așa ceva”, a declarat fiica artistului. Cântărețul va fi înmormântat joi, la ora 12.00, la Cornu, în locul unde și-a petrecut cei mai frumoși ani. Potrivit familiei, aceasta a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: