Redactia.ro
Home » Monden » Cei ce l-au iubit pe Victor Socaciu îi pot aduce un ultim omagiu la Sala Palatului

Cei ce l-au iubit pe Victor Socaciu îi pot aduce un ultim omagiu la Sala Palatului

La doar două zile după Crăciun, Victor Socaciu a plecat dintre noi. Iubitul interpret de muzică folk s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar în cele din urmă organismul său a cedat. Trupul său neînsuflețit a fost depus astăzi la Sala Palatului, unde cei ce l-au iubit și apreciat îi pot aduce un ultim omagiu.

Victor Socaciu avea probleme grave de sănătate

Victor Socaciu s-a stins din viață în data de 27 decembrie. După transplantul de rinichi din anul 2009, îndrăgitul artist s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultimul an. Pe lângă faptul că în luna aprilie a fost infectat cu Covid-19, se pare că afecțiunile sale renale s-au agravat.

„Am aflat și eu, întâmplător, de la un medic cunoscut că ar fi internat la Carol Davila, cu mai vechile probleme renale. I-ar fi cedat rinichii transplantați. Mai multe nu știu. Nu am ținut legătura cu Victor în anii aștia, că am avut peripeții în despărțirea noastră, dar îmi pare rău pentru el. Eu am fost alături de el când a avut dializa și după aceea transplantul. Îi cunosc problemele și îmi pare rău că nu a reușit să aibă grijă de el și să nu-i revină”, a declarat în luna septembrie, Marina Almașan, fosta soție a artistului.

Anul acesta domnul Socaciu și-a amânat mai multe spectacole, iar publicul nu a mai avut șansa pe cât de mult și-ar fi dorit să se bucure de muzica sa. A fost internat la spitalul „Carol Davila” din București, unde și-a dat și ultima suflare. Prietenul său, Vasile Șeicaru a dezvăluit că artistul a stat o lună în comă, iar medicii au făcut tot posibilul să-i salveze viața.

„În spital a fost tratat bine, el o lună a fost în comă. Soția lui a fost lângă el când a murit. La ultimele concerte nu a fost într-o situație bună. Se vedea pe el că suferă”, a declarat artistul pentru Antena3.

Cei ce l-au iubit pe Victor Socaciu îi pot aduce un ultim omagiu la Sala Palatului

De formalitățile pentru înmormântare se va ocupa Brândușa Simion, soția îndrăgitului artist. Cei doi s-au căsătorit în anul 2016, iar ea i-a fost alături la fiecare pas din carieră și în momentele dificile din spital. Corpul lui Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului în București, unde toți cei ce l-au îndrăgit și iubit îi pot aduce un ultim omagiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: