Redactia.ro
Home » Monden » BREAKING NEWS Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară

BREAKING NEWS Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară

Este informația momentului în lumea showbiz-ului românesc! Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară, cu puțin timp în urmă. Corina Caciuc, iubita sa, a născut chiar în această dimineață. Cei doi sunt extrem de fericiți în aceste momente.

Celebrul antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară. Antrenorul mai are doi băieți din alte căsătorii, Luca și Laurențiu Reghecampf JR.

Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară

Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu puțin timp, potrivit spynews.ro. Odată ce marele moment a sosit, Laurențiu Reghecampf a făcut cunoștință, astăzi, pentru prima oară cu cel de-al treilea fiu al lui.

Chiar cu câteva săptămâni în urmă Laurențiu le-a dat un indiciu fanilor săi cu privire la numele pe care bebelușul îl va purta. În descrierea unei fotografii a scris inițialele numelui fiului său și al Corinei Caciuc.

Așadar, prenumele fiului său începe cu litera ”L”. Ei bine, acest lucru nu poate fi o simplă coincidență, deoarece și prenumele celorlalți fii ai săi încep cu aceeași literă, Luca și Laurențiu.

Corina Caciuc a născut! Laurențiu Reghecampf a devenit tată de băiat pentru a treia oară

Corina Caciuc a devenit astăzi mamă pentru prima oară. În cadrul unui podcast online, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că se află în acea perioadă a vieții sale în care se simte mai fericit și împlinit ca niciodată.

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Nu am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a menționat Laurențiu Reghecampf în cadrul podcast-ului ,,Acasă la Măruță”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: