Redactia.ro
Home » Știri » BREAKING NEWS. Explozie de proporții în Timișoara. 4 minori și 2 adulți transportați de urgență la spital

BREAKING NEWS. Explozie de proporții în Timișoara. 4 minori și 2 adulți transportați de urgență la spital

Accident cumplit în Bragadiru. Un motociclist a lovit mortal un pieton

O explozie puternică a zguduit o locuință de pe strada Dimineții din Timișoara, provocând răni la mai multe persoane.

Intervenția rapidă a pompierilor

La ora 14:30, sâmbătă, 10 februarie, pompierii au fost chemați să intervină la locuința afectată. Echipajele de intervenție au sosit prompt și au început să gestioneze situația.

Pompierii din detașamentele 1 și 2 Timișoara au răspuns cu autospeciale de stingere, echipamente de primă intervenție și ambulanțe. Operațiunea a fost coordonată eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a oferi asistență medicală celor afectați.

Victime transportate la spital

Patru minori și doi adulți au fost răniți și transportați la spital în urma exploziei. Cu toate că leziunile au fost minore, rămâne o experiență traumatizantă pentru toți cei implicați.

În urma incidentului, autoritățile au demarat o investigație pentru a determina cauza exactă a exploziei. Este esențial să se afle circumstanțele care au condus la acest eveniment tragic.

Ce mesaj a transmis IPJ Timiș

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 14:20, polițiștii Sectiei 2 Politie Urbană au fost sesizați cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Anul 1848 din Timișoara s-ar fi produs o explozie. În urma acestui incident, a fost rănit un băiat în vârstă de 15 ani, precum și 2 fete, în vârstă de 8 și 9 ani, fiind transportați la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor care au dus la producerea acestui eveniment.”, transmit cei de la IPJ Timiș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: