Redactia.ro
Home » Știri » O persoană și-a luat viața în stația de metrou, de la Unirii. Medicii nu au mai putut face nimic

O persoană și-a luat viața în stația de metrou, de la Unirii. Medicii nu au mai putut face nimic

Un incident tragic și mai multe scene horror au zguduit dimineața aceasta oamenii de la metroul din București, din stația Unirii, unde o persoană a pierdut viața într-un mod tragic. Circulația este complet blocată în urma acestui eveniment nefericit.

Reacțiile inițiale ale oamenilor care au fost martori la aceste tragedii sunt diverse și complicate. Unii simt compasiune și tristețe profundă față de victime și familiile lor, în timp ce alții sunt îngrijorați de perturbările majore aduse traficului și rutinei lor zilnice.

O persoană s-a sinucis la metroul Unirii

Pe peronul aglomerat al stației Unirii, o tragedie a avut loc în această dimineață. O persoană, ale cărei detalii nu au fost încă dezvăluite, a căzut pe șinele de tren, fiindu-i fatal acest incident. Echipele de intervenție și salvare au fost imediat chemate la fața locului pentru a încerca să salveze viața victimei. Din păcate, toate eforturile medicale s-au dovedit a fi în zadar, iar persoana în cauză a fost declarată decedată.

Detaliile exacte ale incidentului nu au fost făcute publice, dar se speculează că bărbatul ar fi sărit intenționat pe șine, sub ochii șocați ai celor prezenți pe peron. Astfel de evenimente șocante reprezintă un avertisment cu privire la fragilitatea vieții și la impactul pe care problemele de sănătate mentală îl pot avea asupra indivizilor și societății în ansamblu.

„Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în stația de metrou Piața Unirii 2, pe direcția Pipera a avut loc o tentativă de suicid.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor”, se arată în comunicatul Metrorex.

Traficul la metrou este în continuare blocat

Impactul tragic al acestui eveniment se resimte în întregul sistem de transport subteran al orașului. Circulația metrourilor este complet blocată, generând disconfort și întârzieri pentru numeroși călători.

Nu este prima dată când stația Unirii devine locul unei tragedii de acest gen. În urmă cu aproximativ o săptămână, un alt incident a avut loc, când un bărbat a fost la un pas de a-și pierde viața pe șinele de metrou. El a fost scos în ultimul moment de sub roțile trenului, evitând astfel o moarte sigură.

„Metrorex informează că astăzi, 05.02.2024, în jurul orei 08:15, în stația de metrou Orizont, pe direcția Valea Ialomiței a avut loc o tentativă de suicid. În acest moment circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă alternativ între stațiile Eroilor – Orizont pe linia 1.

Personalul Metrorex a anunțat SMURD pentru intervenție. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. Vom reveni cu detalii referitoare la circulația trenurilor”, a transmis Metrorex la momentul respectiv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: