Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte l-a iertat pe Florin Pastramă. Gestul făcut de fosta soție a lui Ilie Năstase

Brigitte l-a iertat pe Florin Pastramă. Gestul făcut de fosta soție a lui Ilie Năstase

GALERIE FOTO (2)

Brigitte și Florin Pastramă au o relație cu năbădăi. Bruneta l-a iertat pe soțul ei pentru toate greșelile pe care le-a făcut și l-a primit cu brațele deschise înapoi acasă. 

 

Brigitte a trecut peste greșelile soțului

Despărțirea dintre Brigitte și Florin Pastramă nu a durat prea mult. Cei doi au îngropat securea războiului și sunt din nou împreună. Împreună cu alți membrii ai familiei, Brigitte și Florin Pastramă, au luat cinași au lăsat resentimentele în trecut. Dovadă a împăcării celor doi sunt și filmulețele încărcate de Brigitte pe InstaStory. În filmulețe, alături de ea apare și fartele lui Florin Pastramă, Mario Pastramă.

Frumoasa brunetă pare să fi trecut peste probleme și este mai bucuroasă ca niciodată că toată familia este reunită.

,,Poate vă întrebați ce facem noi aici. Au venit la masă, dar nu cu mâna goală. Drăguțul meu cumnat mi-a adus tot felul de pzoe. De la Florin am primit un buchet cu 101 trandafiri. Și pentru că toate cărțile s-au dat pe față o să mâncăm liniștiți și sperăm că ne lasă și lumea în pace”, a sscris bruneta pe InstaStory.

 

Brigitte și Florin Pastramă ș-au despărțit săptămâna trecută

Neînțelegerile dintre Brigitte și Florin Pastramă par să fi fost din ce în ce mai puternice, în ultima perioadă. Acest lucru i-a determinat pe Brigitte și Florin să își spună adio săptămâna trecută.

Brigtite a apărut, săptămâna trecută, într-o emisiune TV, și spunea că nu se mai poate înțelege cu actualul soț, Florin Pastramă. Printre motivele despărțirii dintre cei doi s-ar fi aflat și violențele verbale și fizice la care era supusă bruneta.

Anunțul că Brigitte vrea să divorțeze de Florin Pastramă a luat prin surprindere showbiz-ul românesc. Certurile dintre cei doi s-ar fi produs și din cauza problemelor pe care Florin le are cu familia lui.

Brigitte declara, cu alcrimi în ochi, că va pune pauză, cel puțin o perioadă, relației cu Florin Pastramă.

Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun. Îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a spus Brigitte săptămâna trecută.

Vedeta declara că ar avea multe de spus, doar că nu este momentul prielnic să facă publice aceste informații. Mai mult, aceasta declara că despărțirea ar fi fost și un mod de a-și proteja copiii.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: