Redactia.ro
Home » Știri » Brigitte Macron a surprins din nou. Ținuta purtată la mitingul electoral al soțului ei a impresionat pe toată lumea

Brigitte Macron a surprins din nou. Ținuta purtată la mitingul electoral al soțului ei a impresionat pe toată lumea

Brigitte si Emmanuel Macron

Brigitte Macron, 69 de ani, este nu numai prima doamnă a Franței, ci și un reper de stil și rafinament. Capacitatea soției lui Emmanuel Macron de a surprinde cu ținute de o eleganță desăvârșită este admirată atât la nivel diplomatic, cât și de publicul larg. 

Prima Doamnă a Franței a participat la mitingul electoral al soțului ei

Emmanuel Macron, președintele în exercițiu, a câștigat alegerile prezidențiale, obținând 58,55% din voturi, iar contracandidata sa, Marine Le Pen, reprezentanta extremei drepte, a obținut 41,45% din voturi. Brigitte Macron l-a susținut pe soțul ei la mitingul electoral care a avut loc pe 24 aprilie.

Ținuta care a impresionat publicul larg

Prima Doamnă a Franței a purtat un costum bleumarin format din două piese. O jachetă de inspirație military cu nasturi și guler argintii și pantaloni. A completat look-ul cu o pereche de pantofi cu toc. În ceea ce îl privește pe Emmanuel Macron, el și-a asorțat ținuta cu cea a soției sale. Acesta s-a îmbrăcat într-un costum bleumarin, o cămașă albă și cravată neagră.

În aceeași zi, înainte ca Emanuel Macron să fie reales în funcția de președinte pentru încă cinci ani, cei doi au mers la secția de votare. Soția lui Emmanuel Macron a purtat o cămașă albă și un costum bej. A adăugat ținutei o pereche de pantofi cu vârf ascuțit și o geantă Louis Vuitton.

Cu o zi înainte de alegeri, Brigitte Macron s-a plimbat pe plajă alături de soțul ei, iar atunci a optat pentru o ținută mult mai lejeră, însă la fel de chic. A purtat tot o jachetă de inspirație military, o pereche de jeanși skinny și pantofi sport.

Brigitte Macron este apreciată cu fiecare apariție pentru stilul ei iconic. De multe ori a fost surprinsă îmbrăcată în ținute în nuanțe de pastel și preferă croiurile clasice. Când vine vorba de stilul său oficial, ea optează de obicei pentru Louis Vuitton, atât în ceea ce privește îmbrăcămintea, cât și încălțămintea sau accesoriile. Preferații ei sunt, în mod evident, pantofii cu vârf ascuțit și tocuri de maxim 10 cm.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: