Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Macron „abia aștepta” să îl vadă pe Emmanuel Macron, în vârstă de 16 ani, la școală: „Părea o nebunie”

Brigitte Macron „abia aștepta” să îl vadă pe Emmanuel Macron, în vârstă de 16 ani, la școală: „Părea o nebunie”

Brigitte Macron, soția lui Emmanuel Macron, „abia aștepta” să îl vadă pe acesta pe când avea doar .16 ani, a recunoscut ea într-un interviu retrospectiv.  Dezvăluirile au fost făcute în timp ce a discutat despre diferența de vârstă dintre ea și soțul. Femeia a spus că sentimentele ei față de el când era încă profesoara lui de teatru „păreau nebunești”.

Emmanuel Macron a fost față în față cu Marine Le Pen, aseară, într-o dezbatere televizată pentru alegerile prezidențiale din Franța. Actualul președinte s-a impus în fața contracandidatei sale de extremă dreapta în primul tur de scrutin. Turul doi pentru președinție va avea loc pe 24 aprilie. Domnul Macron a fost însoțit de soția sa. Cei doi au votat în primul tur de scrutin la o secție de votare din Le Touquet, săptămâna trecută.

Soția lui Emmanuel Macron este cu 25 de ani mai în vârstă decât el

Emmanuel Macron și soția lui, Brigitte Macron
Emmanuel Macron și soția lui, Brigitte Macron

Prima doamnă a Franței, în vârstă de 69 de ani, este cu 25 de ani mai în vârstă decât soțul ei, în vârstă de 44 de ani. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în anii ’90, când era profesoara lui de teatru la școală.

În 2017, Brigitte a recunoscut, în timpul unui interviu pentru ELLE France, că „abia aștepta” să îl vadă pe dl Macron în timpul orelor de lucru la o piesă de teatru, la o școală catolică franceză din orașul Amiens.

Ea a afirmat că sentimentele ei „păreau nebunești” în timp ce ea și viitorul președinte lucrau luni de zile la piesa „The Art Of Comedy” a scriitorului italian Eduardo De Filippo.

Brigitte a declarat pentru revistă: „În acel atelier de teatru am scris piese împreună – relația noastră era una de egalitate artistică. Scriam împreună în serile de vineri. Sâmbăta abia așteptam să vină ziua de vineri. Nu înțelegeam de ce. Părea o nebunie.”

Cei doi lucrau la scenariu până noaptea târziu. Din fericire, niciunul nu avea mult de mers până acasă.

Domnul Macron locuia în Amiens cu părinții săi. Părinții actualului președinte al Franței erau medici. Brigitte locuia, pe atunci, cu fostul ei soț și copiii lor.

În imaginile de la reprezentația piesei, Emmanuel Macron și Brigitte Macron au fost văzuți sărutându-se la coborârea cortinei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: