Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Macron, apariție de senzație la Summitul G20. Cum a fost îmbrăcată soția președintelui francez

Brigitte Macron, apariție de senzație la Summitul G20. Cum a fost îmbrăcată soția președintelui francez

GALERIE FOTO (8) Brigitte Macron, apariție de senzație la Summitul G20.

Brigitte Macron, apariție de senzație la Summitul G20. Săptămâna trecută, liderii politici s-au reunit la Roma pentru Summitul G20, fiind însoțiți de partenerele lor. Brigitte Macron, soția președintelui francez a atras toate privirile cu ținuta sa.

Brigitte Macron, apariție de senzație la Summitul G20. Cum a fost îmbrăcată soția președintelui francez

Brigitte Macron, apariție de senzație la Summitul G20. La sfârșitul săptămânii trecute, liderii politici ai celor mai mari 20 de economii ale lumii s-au întâlnit la Roma pentru summitul G20. Din G20 fac parte cei mai mari producători de gaze cu efect de seră din lume. G20 reunește cele mai puternice guverne ale lumii, iar în aceste state se află și cele mai mari companii multinaționale.

Așadar, la marele eveniment, liderii politici au fost însoțiti de partenerele lor. Brigitte Macron, soția președintelui francez a atras toate privirile cu ținuta sa. Brigitte s-a evidențiat prin stilul său sofisticat și parizian. Aceasta a optat pentru o fustă lungă, chiar dacă adora să-și arate picioarele tonifiate. De asemenea, soția lui Macron a ales o cămașă bleumarin și pantofi cu toc. Nici soția lui Joe Biden nu s-a lăsat mai prejos. Dr Biden a ales un look rebel, western style, purtând o rochie galbenă care acoperea cizmele cu toc în aceeași nuanță cu sacoul, un bej închis.

Ce face Brigitte Macron cu ținutele pe care le poartă la întâlnirile oficiale

Soția președintelui Emmanuel Macron este întotdeauna o apariție elegantă, care știe să-și pună în valoare silueta. La fiecare eveniment, Brigitte Macron poartă ținute de designer, iar Louis Vuitton este preferatul ei. În cartea “Doamna președinte”, jurnalistele Nathalie Schuck și Ava Djamshidi au spus ce face, de fapt, Brigitte cu ținutele pe care le poartă la întâlnirile oficiale. Uneori este admirată, alteori criticată, dar soția președintelui francez nu se lasă intimidată de nimeni.

Designerul Karl Lagerfeld spune că Brigitte Macron are cele mai frumoase picioare din Paris. Potrivit informațiilor din carte, Brigitte nu păstrează niciodată ținutele păstrare la întâlnirile oficiale. “Brigitte Macron nu păstrează niciodată hainele pe care le îmbracă la întâlnirile oficiale. Din dorința de transparență, cabinetul său a redactat un acord-cadru privitor la împrumutul ținutelor purtate la întâlnirile oficiale cu scopul de a instaura o separare clară între garderoba sa privată și garderoba oficială“.

Tiphaine Auziere, a vorbit într-un documentar despre povestea de iubire dintre Emmanuel și Brigitte Macron. Tiphaine este cea mai mică dintre copiii Primei Doamne a Franței din prima căsătorie. Aceasta a povestit că toată lumea și-a dat seama că mama ei se îndrăgostise de elevul Macron, de 15 ani. „Erau foarte îndrăgostiți și era evident că există ceva între ei și a fost foarte dificil”, a povestit tânăra.

Fiica lui Brigitte a spus că a auzit prima dată de Emmanuel Macron când sora ei mai mare s-a întors de la școala catolică și a spus: „Mami, avem un băiat nebun în clasă care știe totul despre noi”. Soțul lui Brigitte, Andre-Louis Auziere a părăsit familia și s-a mutat în orașul Lille, când a descoperit relația dintre soția lui și colegul de clasă al uneia dintre fiicele lor. „Încet, încet cu foarte multă răbdare a reuşit să îmi înfrângă toată rezistenţa. El nu se comporta ca un adolescent, avea o relaţie de la egal la egal cu orice adult pe care îl întâlnea”, a povestit Prima Doamnă a Franței.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: