Redactia.ro
Home » Monden » Prima doamnă a Franței, în costum de baie la 67 de ani. Brigitte Macron a atras toate privirile cu silueta sculptată

Prima doamnă a Franței, în costum de baie la 67 de ani. Brigitte Macron a atras toate privirile cu silueta sculptată

GALERIE FOTO (3) Emmanuel Macron și soția lui

Emmanuel și Brigitte Macron sunt mereu ținta paparazzilor, iar de această dată cei doi au fost fotografiați când se distrau pe un iaht de lux, alături de mai mulți prieteni.

Cum arată Brigitte Macron în costum de baie

Diferența de vârstă care există între președintele Franței și Prima doamnă i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Și-au atras critici, dar au câștigat și simpatizanți, pentru că au o relație de atâția ani, în ciuda diferenței de vârstă.

Brigitte a fost fotografiată într-un costum de baie negru, dintr-o piesă, iar fizicul ei nu îi arată deloc vârsta.

Între Emmanuel Macron și soția lui există o diferență de 25 de ani. Ea are 67 de ani, în timp ce el a împlinit 42 de ani.

Brigitte Trogneux și soțul ei sunt împreună de 25 de ani, iar relația lor a fost supusă mai multor teste din cauza oamenilor care îi criticau, mai ales că atunci când povestea lor de iubire s-a înfiripat, Brigitte era deja căsătorită și era profesoara de teatru a lui Emmanuel Macron.

 

Cum se mentine Prima Doamna a Frantei

Potrivit Guillaume Gomez, chef-ul Palatului Elysee, Brigitte Macron cere ca mesele ei să fie bogate în fructe şi legume. Mai exact, în fiecare zi se asigură că mănâncă 10 fructe şi legume, în special pe cele de sezon.

Brigitte și Emmanuel Macron, împreună de 25 de ani

La acel moment, Brigitte Macron a trebuit să facă o alegere pe care acum o consideră a fi cea mai bună. A rămas alături de Emmanuel Macron, în ciuda diferenței de vârstă.

„Sunt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri vitale. Iar pentru mine asta a fost. Desigur, luăm micul dejun, eu şi ridurile mele, el şi tinereţea lui, dar asta e. Dacă nu luam această decizie, mi-aş fi ratat destinul. Am avut parte de multă fericire alături de copiii mei, dar, în acelaşi timp, simţeam că trebuie să trăiesc această viaţă, să fiu complet fericită“, a declarat soția lui Macron.

Inclusiv copiii lui Brigitte au văzut ce relație specială există între mama lor și actualul președinte al Franței.

„Erau foarte îndrăgostiți și era evident că există ceva între ei și a fost foarte dificil. (…) Dacă e să dau o definiție iubirii, este vorba despre Emmanuel și mama. Când sunt împreună, lumea dispare“, a spus Tiphaine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: