Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Macron este acuzată că și-a ascuns adevărata identitate de gen. După ce s-a spus că este bărbat, a luat o decizie importantă

Brigitte Macron este acuzată că și-a ascuns adevărata identitate de gen. După ce s-a spus că este bărbat, a luat o decizie importantă

Brigitte Macron, soția președintelui Franței, Emmanuel Macron, este victima unui scandal teribil în presă. În mediul online circulă mai multe teorii neobișnuite despre identitatea de gen a primei doamne, aceasta fiind acuzată că s-a născut, în realitatea bărbat. După ce informațiile au fost publicate în presă, aceasta a luat o decizie importantă referitor la acest incident neplăcut.

Brigitte Macron este acuzată că și-a ascuns adevărata identitate de gen

În urmă cu câteva luni, în jurul numelui soției președintelui Emmanuel Macron au apărut diverse speculații referitoare le identitatea sa de gen. Brigitte Macron s-a identificat mereu ca femeie, însă există conspirații care afirmă că aceasta ar fi, în realitate, bărbat care și-a schimbat genul.

Totul a început în mediul online, unde zvonurile au circulat sub hashtag-ul #JeanMichelTrogneux, presupusul nume primit la naștere al primei doamne. Situația nu s-a oprit însă aici, ci a ajuns să fie promovată și în presă. Jurnaliștii și-au dorit să afle adevărul despre adevărata identitate a soției președintelui Franței, cu toate că subiectul este unul privat și nu ar trebui abordat în mod public.

S-au format astfel grupuri în mediul online care au atacat-o pe prima doamnă a Franței, iar #JeanMichelTrogneux a avut pe Twitter nu număr de accesări record, povestea inițială fiind distribuită de cel puțin 34.000 de ori.

În toată lumea, există mii de persoane care au trecut prin diferite procese de schimbare a genului și a sexului. Identitatea lor actuală nu ar trebui contestată, ci acceptată, mai ales că procesul psihologic prin care trec persoanele aflate în această situație delicată  este unul foarte dificil.

După ce s-a spus că este bărbat, a luat o decizie importantă

Nu este clar dacă cineva dorește s-o denigreze pe Brigitte Macron cu această situație, însă răspunsul public este unul foarte pozitiv în ceea ce o privește. În timp ce publicația franceză care a publicat informațiile, „Faits et Documents”, susține că ar avea dovezi care să dovedească că prima doamnă s-a născut bărbat, partenera lui Emmanuel Macron a luat o decizie importantă în ceea ce privește scandalul acesta.

Mai exact, ea își dorește că acționeze în instanță împotriva publicației care a răspândit informațiile false despre ea. Zvonul bizar despre Brigitte Macron a apărut cu doar câteva luni înaintea următoarelor alegeri prezidenţiale franceze din aprilie 2022. Cu toate că Emmanuel Macron nu și-a anunțat încă oficial candidatura, sondajele de opinie arată că are șanse foarte mari să fie ales pentru cel de-al doilea mandat al său.

Nu este prima situație de acest fel în rândul partenerilor șefilor de stat internaționali. În anul 2017, Michelle Obama, soția lui Barack Obama, a fost victima unui scandal asemănător, în care identitatea de gen asumată public i-a fost pusă la îndoială.

Etichete: