Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Macron s-a născut bărbat? Acuzația stranie adusă primei doamne a Franței

Brigitte Macron s-a născut bărbat? Acuzația stranie adusă primei doamne a Franței

Brigitte Macron s-a născut bărbat

Prima doamnă a Franței s-a trezit în mijlocul unui scandal imens, iscat de ziarul de extremă dreaptă Fait et Documents, în luna septembrie a acestui an. Potrivit celor relatate de cei în cauză, Brigitte Macron s-a născut, de fapt, bărbat, iar numele ei real este Jean-Michel Trogneux.

Prima doamnă a Franței s-a născut bărbat?

În vârstă de 69 de ani, Brigitte Macron este ținta unui atac bizar, condus de un ziar politic din Franța. Ei o acuză pe prima doamnă, în urma unei anchete de trei ani, că s-ar fi născut bărbat și că și-ar fi ascuns adevărata identitate în tot acest timp. Evident, această acuzație stranie a ajuns și la urechile soției președintelui Franței, care e hotărâtă să-i dea în judecată pe cei responsabili.

Printre aceștia, jurnalista Natacha Rey, cea care a condus investigația, și care a acordat un interviu de patru ore mediumului Amandine Roy, despre această ipoteză. Discuția a fost publicată în mediul online pe 10 decembrie și a strâns într-un timp record 470.000 de vizualizări. În cele din urmă, videoclipul a fost șters.

Aceste discuții bizare apar cu doar câteva luni înainte de noua campanie electorală din Franța, așa că e lesne de înțeles motivul. Mai cu seamă că Emmanuel Macron este favoritul alegerilor viitoare.

Brigitte Macron, atacată și de un ministru brazilian: „Este într-adevăr urâtă”

Nu e primul atac căruia Brigitte Macron a trebuit să-i facă față. În 2019, un ministru brazilian a lansat o serie de jigniri la adresa primei doamne a Franței. El a numit-o „urâtă” chiar în timpul unei transmisiuni în direct. „Preşedintele a spus-o şi acesta este adevărul. Această femeie este într-adevăr urâtă”, a declarat Paulo Guedes, nume important în guvernul brazilian, după comentariile recente ale preşedintelui Bolsonaro la adresa soţiei lui Emmanuel Macron, care au provocat indignare atât în Franţa, cât şi în Brazilia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: