Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă, în lacrimi de ziua sa de naștere. „Un bebe pe 2022..”

Brigitte Pastramă, în lacrimi de ziua sa de naștere. „Un bebe pe 2022..”

GALERIE FOTO (2)

Ziua de ieri a fost o zi specială pentru Brigitte Pastramă, care a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani. Pe lângă surprizele frumoase pe care le-a primit de la cei dragi, vedeta a mai avut parte de un cadou inedit. Una dintre admiratoarele sale a vrut să-i facă aniversarea mai specială, iar rezultatul a fost unul emoționant: soția lui Florin Pastramă a izbucnit în lacrimi.

Brigitte Pastramă, în lacrimi de ziua sa de naștere. „Un bebe pe 2022..”

Brigitte Pastramă și-a sărbătorit recent cea de-a 45 aniversare, iar persoanele care o îndrăgesc au făcut tot posibilul să-i ofere cât mai multe motive de bucurie. Vedeta a început petrecerea cu o zi înainte, când a ieșit cu familia la un restaurant, dar ce a urmat a doua zi a lăsat-o fără cuvinte.

Una dintre admiratoarele sale din Maramureș i-a pregătit o surpriză inedită: a luat legătura cu o firmă care organizează surprize la domiciliu, iar reprezentanții au mers la locuința vedetei în cel mai scurt timp. Soția lui Florin Pastramă a primit un urs mare de pluș, un aranjament floral, un tort aniversar și o mulțime de baloane, dar și o scrisoare.

Adriana, căci acesta este numele femeii care a dorit să-i facă o bucurie lui Brigitte Pastramă, i-a adresat câteva cuvinte care au emoționat-o pe vedetă până la lacrimi. Știind cât de mult își dorește să devină din nou mamă, i-a dorit ca anul acesta să-și îndeplinească cel mai mare vis.

„Domnul să vă umple viața cu multă sănătate și iubire. Să vă încingă brațele cu putere și să vă dăruiască un bebe pe 2022.

Cu toată dragostea, Adriana din Maramureș”, se regăsea pe scrisoarea primită de Brigitte Pastramă.

Ce reacție a avut Brigitte Pastramă când a văzut surpriza

Brigitte Pastramă a fost mereu o femeie independentă, așa că nu a fost obișnuită să primească asemenea cadouri. Inițial a crezut că este o glumă proastă, iar ulterior a izbucnit în lacrimi când a realizat că o persoană necunoscută și-a dorit din suflet să-i facă o bucurie.

„Deci eu chiar n-am crezut, am crezut că cineva își bate joc de mine, n-am crezut, n-am știut că e real. M-am speriat. Vă mulțumesc din suflet. Deci nu-mi vine să cred, n-am crezut că e real. E prima dată în viață când cineva necunoscut îmi face un așa cadou”, a spus Brigitte în lacrimi, pe Instagram.

Cât despre dorința de a deveni mamă, aceasta reprezintă un subiect sensibil pentru Brigitte. Ea și Florin sunt căsătoriți din anul 2019, iar dorința lor cea mai mare este să devină împreună părinți. Acest lucru nu a fost posibil până în acest moment, chiar dacă au apelat la ajutorul medicilor.

„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul. Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat.”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Ciao.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: