Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Pastramă o dă în judecată pe Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă. Care este motivul

Brigitte Pastramă o dă în judecată pe Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă. Care este motivul

Brigitte Pastramă este mai hotărâtă ca niciodată. Vedeta vrea să o dea în judecată pe Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă o dă în judecată pe Raluca Podea

Fosta soție a lui Ilie Năstase se declară sătulă de injuriile pe care i le-a adus Raluca Podea, motiv pentru care a ales să o dea în judecată. Cele două femei din viața lui Florin Pastramă își aduc injurii și acuze grave de mai bine de un an și jumătate. Cele două s-au atacat constant încă de când Florin Pastramă și Brigitte erau pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma” de la Pro TV. Florin Pastramă a renunțat atunci la relația pe care o avea cu Raluca Podea pentru a forma un cuplu cu Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase. Cele două și-au declarat război, indirect, în repetate rânduri, din acel moment.

Declarațiile pe care fiecare dintre cele două femei le-au făcut în mediul online nu au făcut altceva decât să pună paie pe foc. Raluca Podea a declarat, de curând, că a mers la secția 10 de Poliție și le-a făcut plângere penală lui Brigitte și lui Florin Pastramă. Fotomodelul a cerut daune morale în valoare de 100.000 de euro sau ca cei doi soți să facă muncă în folosul comunității.

Le cer daune morale de 100 000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității. Să-i văd pe amândoi cum mătură și spală strada!”, a declarat Raluca Podea, în urmă cu câteva zile, pentru Playtech.ro.

Brigitte nu a ezitat și a reacționat la rândul său.

„Eu i-am făcut plângere la Poliție pentru cele două amenințări. Eu am înregistrarea convorbirii în care spune cu lux de amanunte cum a vrut să pună să ne bată pe mine și pe Pastramă, pe un anume Bogdan Vraciu. Eu nu vreau decât ca această femeie să ne lase în pace, să-și vadă de viața ei. Eu cred că ea încearcă să contracareze cumva plângerea mea penală”, a declarat Brigitte, pentru Playtech.ro.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat că își dorește ca blondina să își vadă de viața ei și să îl lase în pace pe Florin Pastramă.

,,Eu de un an și jumătate sunt băgată în subiectele ei și toate aparițiile ei publice sunt despre mine. Ea a locuit în casa cumnatului meu, așteptând momentul în care să fie vreo ceartă între mine și Florin, pentru ca ea să-l consoleze. Ea a făcut orice pentru ca să îl mai vadă măcar o dată pe Florin! Eu îmi doresc doar să-și vadă de viața ei. Eu cred că ea încă nu a înțeles că, jignindu-l în halul în care l-a jignit pe Florin, de-a lungul timpului, nu a făcut decât să murdărească orice moment pe care l-a avut vreodată cu el. E prea plină de venin și amărăciune, sincer, mie mi-e milă de ea, sper ca timpul să-i vindece rănile.Unele nonvalori atunci când nu sunt băgate în seamă încearcă să-și facă reclamă pe spinarea persoanelor ca mine”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Însă, fosta iubită a lui Florin Pastramă nu renunță la acuzații și vrea să se răzbune pe Brigitte cu orice preț. Mai mult, blondina consideră că tot ceea ce face Brigitte acum nu este altceva decât un ,,circ ieftin”.

“Ea nu are cu ce să mă dea pe mine în judecată! Ce a dat ea în presă este un amărît de mesaj vocal pe care eu i-l trimisesem acum un an și jumătate când erau ei la . Eu vorbeam cu toți de acolo din casă, pe cameră vorbeam, așa am vorbit și cu ea. E o vrăjeală ce face ea acum, un circ ieftin. Pe mine dacă mă cheamă la Poliție eu spun adevărul, ea nu mă are pe mine cu nimic la mână”, a mai declarat Raluca Podea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: