Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt bagă divorț de Florin Pastramă? Anunțul făcut după bătaia din parcare

Brigitte Sfăt bagă divorț de Florin Pastramă? Anunțul făcut după bătaia din parcare

Familia Pastramă trece prin momente grele în cuplu. Brigitte și Florin Pastramă sunt la un pas să divorțeze, conform celor de la Cancan. Cuplul s-ar fi certat la cuțite, după bătaia primită de Brigitte în parcarea unui supermarket din București.

Tensiunile în familia Pastramă continuă, iar detaliile picante nu încetează să iasă la iveală. Potrivit surselor Cancan, bătaia încasată de Brigitte Pastramă ar fi fost ultima picătură care ar putea pune capăt acestei relații. Presărată cu declarații de dragoste, dar și cu certuri, căsnicia celor doi pare să se finalizeze cu un divorț. „Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur că vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, spune un apropiat al cuplului Brigitte și Florin Pastramă”.

Brigitte Pastramă, bătută în parcarea unui magazin

Bătaia primită în parcarea unui supermarket din capitală pare să fie punctul de plecare pentru divorțul dintre Brigitte și Florin Pastramă, conform celor spuse de apropiații cuplului. Brigitte nu își poate reveni după acest incident și este gata să pună capăt unei relații care se destramă pe zi ce trece. Mai mult decât atât, se pare că Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase ar fi contactat deja un avocat de divorț, fiind hotărâtă să pună capăt relației cu Florin.

Brigitte, agresată verbal de Pastramă: „Nu te potolești, fă?”

Potrivit martorilor care au sunat la 112, Brigitte Pastramă a fost abuzată atât fizic cât și verbal, Florin adresându-i soției sale atât corecții fizice cât și verbale. Nu te potolești, fă?, ar fi spus acesta din urmă, în parcarea supermarketului, în timp ce o bruscă pe Brigitte.

Florin Pastramă nu e la prima abatere

Tot apropiații celor doi au declarat sub anonimat că nu este prima dată când astfel de incidente au loc în cuplu. În urmă cu două luni, Brigitte a fost agresată chiar în shaormeria pe care o deține cu soțul său. Amintim că Florin Pastramă și Brigitte s-au apropiat pe platourile de filmare ale emisiunii „Ferma” de la ProTV, în urmă cu un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: