Redactia.ro
Home » TV » Brigitte Sfăt, ceartă aprinsă cu fiica sa: „Nu urla că-ți trag una”

Brigitte Sfăt, ceartă aprinsă cu fiica sa: „Nu urla că-ți trag una”

Florin Pastramă și-a pierdut răbdarea după ultima ceartă pe care Brigitte a avut-o cu fiica sa, Sara. Aparent, tot scandalul a pornit de la faptul că adolescenta a decis să își redecoreze camera, fără să se consulte cu mama ei. 

 

Brigitte Sfăt, ceartă aprinsă cu fiica sa

Sara, fiica lui Brigitte Sfăt, a crescut și s-a transformat într-o adolescentă rebelă, iar acest lucru nu pare să îi convină lui Brigitte, care a luat foc atunci când a observat că fiica ei a ,,redecorat” mobila din camera sa, scriind cuvântul „demon”.

Brigitte a fost sătulă de atitudinea Sarei și a luat în considerare s-o trimită la tatăl ei, pe care îl consideră singurul vinovat de ieșirile fetei sale.

„O să trebuiască s-o ia taică-su s-o educe pentru că eu nu mă descurc cu ea. O s-a ia el, dacă eu nu m-am descurcat, poate el se va descurca mai bine. Nu urla că-ți trag una! (…)Te întoarce pe tine împotriva mea, dar las că te duci la el”, a afirmat Brigitte.

Florin Pastramă a încercat în tot caest timp să medieze întregul conflict, dar fără să aibă prea mult succes. Însă, în cele din urmă, acesta și-a pierdut răbdarea.

„Cum vorbești cu maică-ta. Nu ți-e rușine așa un pic de ea. Nu mai ridica tonul la maică-ta”, a încercat să se impună soțul lui Brigitte.

 

Sara a făcut un obicei din a-și supăra mama

În septembrie anul trecut, Brigitte Pastramă povestea că Sara are o atitudine total nepotrivită față de aceasta. Mai mult, vedeta îl acuză pe fostul său soț, Ovidiu Torj, pentru relația tensionată pe care o are cu propria fată. Sara, în vârstă de 13 ani, vine schimbată în casa mamei sale și a lui Florin Pastramă după fiecare vizită pe care o face la reședința tatălui ei biologic.

,,De câte ori se vede cu taică-su, vine acasă schimbată. Îi trebuie vreo 3-4 ani să își revină. Nu stiu ce îi spune el despre mine, dar vine schimbată. Eu nu merit asta. Am luat-o peste tot cu mine. Am luat-o cu mine chiar și când nu trebuia și acum fuge de mine. La fel ca Robi”, a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul emisiunii “Brigitte&Pastramă”.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: