Redactia.ro
Home » TV » Brigitte Sfăt va fi pedepsită după ce s-a cuplat cu Florin Pastramă

Brigitte Sfăt va fi pedepsită după ce s-a cuplat cu Florin Pastramă

Brigitte Sfăt va fi pedepsită după ce s-a cuplat cu Florin Pastramă

Brigitte Sfăt face parte din Biserica Penticostală. Pastorul locașului de cult pe care îl frecventează vedeta a criticat aspru idila dintre aceasta și Florin Pastramă. Vedeta urma să se căsătorească cu Cornel, bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze, după divorțul de Ilie Năstase. Acum Brigitte Sfăt riscă să fie pedepsită de pastor, pentru gesturile sale scandaloase.

Femeia de afaceri este cunoscută ca fiind  o fire religioasă. Brigitte și-a adus  cu ea în competiția Ferma, Biblia și și-a spus rugăciunile și cântecele religiei în fiecare seară. În timpul competiției  însă s-au întâmplat multe: povești încâlcite, acuze și vorbe urâte „aruncate” celorlalți din cauza tensiunii acumulate în timpul filmărilor pentru emisiune.

Pe lângă toate acestea Brigitte s-a apropiat destul de mult de Florin Pastrama în timpul emisiunii. Din cauza adulterului, vedeta ar putea fi exclusă din biserică, pentru că religia la care a aderat interzice concubinajul.

„Noi nu suntem toleranţi, recuperăm «răniţii». Privesc cu milă acest act al lui Brigitte, pentru că, la rândul Lui, Domnul Hristos să se poarte cu milă faţă de mine. Urmează să vorbesc cu comitetul bisericii, care va da o disciplină şi punerea deoparte. Adică, o vreme ea nu participă la actele de cult şi la împărtăşanie. Abia după ce se va îndrepta spiritual şi va respecta numărul de zile ca îndreptare, ea poate să vină la poziţia anterioară, cu părerea de rău a săvârşirii păcatului. Trebuie să arate că îi pare rău, pentru că Dumnezeu nu are de pierdut pe nimeni. Noi nu vrem să îi dăm sfatisfacţie Diavoului, ci să îi aducem pe oameni în dreptul Domnului.”, a declarat pastrolul Nicu Ivan

În timpul emisiunii „Ferma”, între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-a înfiripat o idilă. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre.

”Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță. Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune. E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți.” a declarat atunci unul dintre concurenți.

Brigitte Sfăt vrea să devină mamă

”Florin Pastramă a cerut-o de nevastă pe Brigitte, iar ea a acceptat. Dacă se va concretiza cererea, depinde doar de ei. Dar Florin susține că o iubește, iar Brigitte i-a cedat, complet, avansurilor. Pastramă vrea și copii de la Brigitte, vor să îi facă prin inseminare artificială, au discutat despre asta. El, normal, o place că știe că este o femeie cu o stare materială de invidiat, nu își pune problema să mai cheltuiască ceva cu ea, nu că ar fi făcut-o cu alte iubite de-ale sale… Oricum, relația lor e cât se poate de serioasă dacă vor să se căsătorească. Nu știu dacă vorbim de sentimente adevărate, dar pasiunea pe care o împărtășesc este una cât se poate de… fierbinte”, a spus o sursă din interiorul emisiunii ”Ferma”

Citește și: Ilie Năstase îmbracă costumul de ginere pentru a cincea oară

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: