Redactia.ro
Home » Monden » Britney Spears face dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl ei. Incredibil ce i-ar fi făcut părintele ca să nu aibă copii: “Mă simt abuzată”

Britney Spears face dezvăluiri cutremurătoare despre tatăl ei. Incredibil ce i-ar fi făcut părintele ca să nu aibă copii: “Mă simt abuzată”

GALERIE FOTO (4)

Britney Spears a ajuns la disperare! Una dintre cele mai îndrăgite dive pop ale lumii trăiește un adevărat coșmar de ani buni de zile, după ce s-a stabilit în instanță că nu mai poate să ia nicio decizie de una singură, tatăl ei fiind cel care are grijă de ea și de averea ei. Artista a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre părinte, care nu ar lăsa-o să aibă copii și nici să se căsătorească.

Britney Spears a implorat miercuri judecătorul din Los Angeles să o elibereze din mâinile tatălui ei, care a primit, în ultimii 13 ani, controlul total asupra vieții și averii artistei, estimată la 60 de milioane de dolari.

În vârstă de 39 de ani, Britney a declarat că tatăl ei, Jamie Spears, nu îi dă voie să renunțe la dispozitivul contraceptiv pe care îl poartă și nici să se căsătorească. De asemenea, diva pop și-a acuzat părintele și echipa lui că o tratează ca pe o „sclavă” și a comparat situația ei cu moartea.

Încă din 2008, Britney nu mai are control asupra banilor și deciziilor legate de propria îngrijire medicală sau de locuință, după ce a fost diagnosticată cu tulburări psihice.

Britney luptă acum să își recâștige drepturile sale și pentru a-l îndepărta pe tatăl ei și echipa sa din a îi mai controla viața.

Cât despre tatăl lui Britney Spears, Jamie, în vârstă de 68 de ani, primește lunar nici mai mult, nici mai puțin de 16.000 de dolari pentru a-i gestiona finanțele artistei.

Britney Spears, despre ce i-a făcut tatăl ei ca să nu mai aibă copii

Britney Spears a declarat în fața judecătorului că i s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a o împiedica să aibă copii.

„Simt că se abuzează, mă simt hărțuită și foarte singură. Am obosit să fiu singură. (…) Vreau ca această tutelă judiciară să se încheie – cred cu adevărat că este abuzivă”, i-a mărturisit diva pop judecătoarei Brenda Penny, printr-un apel care a durat 25 de minute.

„Vreau să mă pot căsători cu iubitul meu și să am un copil, dar ei îmi spun că nu pot face asta. Mi s-a montat un dispozitiv intrauterin, pentru a mă împiedica să am un copil. Vreau să merg la un medic și să renunț la el, pentru a putea avea un copil, dar ei mi-au spus că nu am voie. Mă simt abuzată, intimidată și singură.”, a continuat Britney.

Artista a făcut și o comparație, spunând că situația ei seamănă perfect cu a unei victime a traficului de persoane, închisă într-o cușcă fără bani sau acte.

„În California, singurul lucru cu care se poate compara ce mi se întâmplă se numește trafic sexual, când o persoană este forțată să facă lucruri împotriva voinței ei și rămâne fără toate bunurile proprii: cardurile, banii în numerar, telefonul, pașaportul.”

Britney a vorbit și despre medicamentele care i-au fost prescrise, despre care spune că au făcut-o să se simtă ca o persoană băută.

„Familia mea nu a făcut nimic în acest sens. Tatăl meu a fost întru totul pentru asta. Când am fost închisă într-o unitate de tratament, de 60.000 de dolari pe lună, împotriva voinței mele, l-am sunat pe tata și am plâns la telefon timp de o oră, iar lui i-a făcut plăcere fiecare minut (…). Tatăl meu și ceilalți care au jucat un rol cheie în controlul judiciar asupra mea ar trebui să fie în închisoare. Au prea mult control. Eu nu beau alcool, dar ar trebui, având în vedere la ce m-au supus.”

Un moment extrem de emoționant a fost când Britney a început să vorbească atât de repede în fața judecătoarei, încât aceasta i-a cerut să se liniștească pentru a putea s-o înțeleagă.

„M-a făcut să simt moartea! Vreau să pun capăt acestui control. Nu vreau să fiu evaluată. Mi-a fost de ajuns. Este jenant și umilitor. Nu mint. Îmi vreau doar viața înapoi. Au trecut 13 ani și este suficient. Am terminat cu asta.”

Gestul făcut de iubitul lui Britney Spears

În ziua în care Britney Spears a vorbit în fața judecătorului, iubitul ei în vârstă de 27 de ani, Sam Asghari, antrenor personal și actor iranian cu care s-a cunoscut la filmările clipului Slumber Party din 2016, a postat o fotografie pe Instagram cu puțin înainte de audiere, cu mesajul „Free Britney”.

Britney Spears, 13 ani sub controlul tatălui ei

Totul coșmarul pentru Britney ar fi izbucnit după episodul de depresie în urma divorţului de Kevin Federline în 2006. Diva pop şi-a pierdut și custodia copiilor ei în 2007.

Britney Spears a șocat atunci după ce a fost surprinsă umblând desculţă la benzinărie sau când s-a ras singură pe cap.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: