Redactia.ro
Home » Știri » Bruce Willis a fost dat afară dintr-o farmacie pentru că a refuzat să poarte mască

Bruce Willis a fost dat afară dintr-o farmacie pentru că a refuzat să poarte mască

GALERIE FOTO (3)

Actorul Bruce Willis a fost rugat să iasă dintr-o farmacie din Los Angeles pentru că a refuzat să poarte mască de protecție. 

 

Bruce Willis a fost dat afară dintr-o farmacie pentru că a refuzat să poarte mască

Celebrul actor Bruce Willis a stârnit mai multe critici în mediul online, după ce a fost suprinsă fără mascăd e protecție într-o farmacie din Los Angeles. Vedeta a fost rugată să iasă din incintă pentru că nu a respectat restricțiile impuse. Actorul a recunoscut ulterior că a fost ,,o eroare de judecată din partea sa, după cum scrie BBC. 

Potrivit unor surse citate de Page Six, site-ul tabloidului New York Post, angajații din farmacie s-au supărat că actorul, în vârstă de 65 de ani, deși avea o bandană legată la gât, pe care ar fi putut să o tragă cu ușurință peste gură, ar fi refuzat acest lucru.  Mai mult, celebrul actor a plecat fără să mai cumpere nimic.

Bruce Willis și-a reunoscut ulterior greșeala și a spus acest lucru pentru revista People.

,,A fost o eroare de judecată. Rămâneţi în siguranţă toţi şi haideţi să continuăm să purtăm mască, a spus el.

Internauții de pe Twitter au amendat comportamentul lui Bruce Willis, mulți numindu-l ,,Covidiot”. Actorul Bruce Willis a petrcut o mare parte din pandemie în carantină cu fosta sa soție Demi Moore și cu cei trei copii pe care îi au împreună, Scout, Rumer și Tallulah, la casa familiei din Idaho.

Primarul din Los Angeles, Eric Garcetti, a ordonat anul trecut impunerea obligativității măștii de protecție în afara casei, pentru a ajuta în lupta împotriva noului coronavirus.

Situația din Los Angeles din cauza pandemiei de coronavirus a devenit foarte gravă. Spitalele au atins un moment de criză din cauza numărului tot mai mare de pacienți. Însă, oficialii au transmis echipajelor de ambulanță să nu mai transporte în spial pacienți care nu au practic nicio șansă de supraviețuire, precum cei care sunt în stop cardio-respirator care nu prezintă semne vitale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: