Redactia.ro
Home » Sport » Bruno Fernandes, portarul care și-a tranșat amanta, a revenit în fotbal!

Bruno Fernandes, portarul care și-a tranșat amanta, a revenit în fotbal!

Bruno Fernandes, portarul ucigas

Bruno Fernandes, portarul care și-a ucis și tranșat amanta și a hrănit câinii cu bucăți din corpul ei a revenit în fotbal.

Cei de la Pocos de Caldas, au semnat un contract cu brazilianul de 34 de ani. Acesta primește 2.299 de euro pe lună. Bruno a și jucat în primul meci, apoi a fost dus înapoi la închisoara din Varginha. Judecătorii l-au lăsat pe Fernandes să iasă din închisoare, dar trebuie să revină până la ora 21.00. De când a fost încarcerat, acesta a avut un regim semi-deschis, deși a fost condamnat pentru o faptă deosebit de gravă. În luna august goalkeeperul a primit drept de muncă.

„Motivația vine din oportunitatea de a mă întoarce în sport. Este ceea ce știu să fac, este darul pe care Dumnezeu mi l-a dat”, a spus Bruno, după meci.

Acesta a fost însoțit la meci de soția sa Ingrid Calheiros de Oliveira, fiica sa de un an și de avocat. Antrenorul Paulinho Ceará a declarat că aducerea portarului a avut un impact asupra celorlalți jucători. Bruno a mai jucat la Atletico Mineiro și Flamengo.

Bruno Fernandes și-a ucis amanta în 2010

Bruno Fernandes a fost condamnat la 22 de ani de închisoare după ce a recunoscut că și-a ucis iubita și apoi și-a hrănit câinele cu ea. Ulterior pedeapsa i s-a micșorată la 20 de ani. Înainte de a fi ucisă, Eliza Samudio făcuse plângere împotriva fotbalistului care a spus ea a răpit-o dorind să o oblige să facă avort. În prioada când a fost omorâtă femeia se chinuia să dovedească faptul că acesta era tatăl copilului ei și dorea pensie alimentară. Testele de paternitate făcute ulterior au dovedit acest lucru. La momentul respectiv au fost arestate 7 persoane suspecte de complicitate, inclusiv sotia jucatorului, Dayane Souza.

Citește și: Astra – Hermannstadt 0-0! Dan Alexa în pericol!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: