Redactia.ro
Home » Monden » Bucurie mare în familia Culiță! Ileana Sterp a născut un băiețel perfect sănătos

Bucurie mare în familia Culiță! Ileana Sterp a născut un băiețel perfect sănătos

GALERIE FOTO (2) ileana sterp

Bucurie imensă în familia Sterp. Ileana a născut un bebeluș perfect sănătos. Vedeta a aflat sexul copilului abia în momentul în care și-a strâns copilul la piept, nedorind să afle înainte de naștere dacă micuțul este băiat sau fetiță.

Ileana Sterp a adus pe lume un băiețel

Un lucru interesant în legătură cu nașterea bebelușului este faptul că Ileana a aflat sexul copilului abia după ce l-a strâns la piept. Aceasta a dorit să păstreze surpriza chiar și pentru ea, astfel încât nu a cerut medicilor să-i dezvăluie sexul înainte de naștere.

Această decizie neobișnuită a lui Ileana Sterp a stârnit curiozitatea multor oameni, mai ales a celor care au trăit experiența unei nașteri. De multe ori, părinții aleg să afle sexul copilului în timpul sarcinii, pentru a se putea pregăti în mod corespunzător pentru venirea pe lume a micuțului lor. Cu toate acestea, Ileana a ales să lase surpriza pentru momentul în care va ține copilul în brațe.

ileana sterp
Ileana Sterp a născut un băiețel

La scurt timp după naștere, care a decurs fără complicații, Ileana Sterp a risipit misterul și a dezvăluit tuturor că cel mai nou membru al familiei Sterp este un băiețel. „Mamă de băiat. Te voi lăuda toată viața mea, Doamne! Vouă tuturor vă mulțumesc din toată inima pentru sutele de mesaje de susținere”, a fost mesajul pe care Ileana Sterp l-a scris pe pagina personală de Instagram.

Cu ce se ocupă Ileana și Daniel Aloman

Ileana Sterp nu cochetează cu muzica, spre deosebire de fratele său mai mic, ci deține un salon de înfrumusețare în Hațeg și este de profesie hairstylist.

Ileana este căsătorită cu Daniel Aloman de câțiva ani. Relația lor este una foarte bună, iar curând familia lor va deveni mai numeroasă. Cei doi au o fetiță pe nume Carla și așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Ileana are o viață ca în povești, iar aspectul financiar nu este unul care să o apese. Soțul ei are multiple afaceri și activează în domeniul construcțiilor. În plus, sora lui Culiță a devenit un adevărat influencer, așadar nu este exlus să obțină sume de bani pentru activitatea pe care o desfășoară pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: