Redactia.ro
Home » Știri » Bulibașa romilor din Vrancea și-a transmis live moartea pe Facebook. Bărbatul a fost lovit de o roată desprinsă de la un camion

Bulibașa romilor din Vrancea și-a transmis live moartea pe Facebook. Bărbatul a fost lovit de o roată desprinsă de la un camion

Bulibașa romilor din Vrancea și-a transmis live moartea pe Facebook

Bulibașa romilor din Vrancea și-a transmis live moartea pe Facebook. Vineri dimineață, Marcel Codreanu, liderul romilor din Vrancea și-a găsit sfârșitul într-un mod extrem de tragic. Acesta a fost lovit de o roată desprinsă de la un camion, în timp ce se afla pe teresa unui motel. Bărbatul a murit pe loc.

Bulibașa romilor din Vrancea și-a transmis live moartea pe Facebook. Bărbatul a fost lovit de o roată desprinsă de la un camion

Bulibașa romilor din Vrancea și-a transmis live moartea pe Facebook. Romii din Vrancea sunt în doliu, după ce liderul lor, Marcel Codreanu a murit într-un accident stupid. Vineri dimineața, bărbatul a fost lovit de o roată desprinsă de la un camion în timp ce se afla pe terasa unui motel aflat pe E85, localitatea Mărășești. Conform primelor informații, prezoanele mașinii s-au rupt, iar roata camionului a străbătut mai bine de 100 metri, urcând pe scările motelului și l-a lovit pe bulibașa romilor din Focșani, care avea 62 de ani.  „Conform primelor date, din cauza unei defecţiuni tehnice, una dintre roţile unui autocamion, care rula pe D.N. 2 – E85, s-ar fi desprins şi ar fi lovit mortal un bărbat, de 62 de ani, din municipiul Focşani, care se afla în imediata apropiere a părţii carosabile. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, potrivit IPL Vrancea.

Marcel Codreanu transmitea un live pe Facebook, în momentul în care a fost lovit de roată camionului. Bulibașa li se adresa urmăritorilor săi și vorbea despre acuzațiile aduse comunității înainte de a fi lovit mortal. ”Ce suntem noi ? Ursari bănățeni! Ursari hoți? Cine face așa ceva? Suntem prieteni!”, a spus Codreanu înainte să fie lovit. Bărbatul a murit în urma loviturii, decesul fiind constatat de echipajul de ambulanță ajuns la fața locului. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul liderului tiganilor din Vrancea.

Apropiații sunt devastați de moartea liderului

După ce au aflat de moartea liderului romilor din Vrancea, Marcel Codreanu, membrii partidului Romilor „Pro-Europa” Sucursala Judeteana Vrancea a transmis un mesaj de condoleanțe. „Partida Romilor Pro-Europa Sucursala Judeteana Vrancea transmite sincere condoleante familiei, celui ce a  fost liderul (Bulibasa) romilor traditionali din Vrancea.A fost un om si un Bulibasa care a tinut la comunitatea pe care a reprezentat-o si s-a implicat activ in viata comunitatii traditionale. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a transmis presedintele Partidei Romilor Vrancea, Constantin Toader.

De asemenea, liderul Partidei Romilor Vrancea a declarat că Marcel Codreanu era presbiter în biserica penticostală și judecător în staborul țigănesc, fiind și vicepreședintele Partidului Romilor Pro-Europa până în 2016. „A fost un om care a tinut sub control situatia romilor pletosi, chiar si pe timpul pandemiei, cand i-a indemnat sa respecte regulile care au fost date. Chiar si cand s-a intamplat tragedia acesta era live pe Facebook, avea o discutie cu membrii din comunitatea dansului. Era tot timpul in mijlocul lor si ii indemna mereu pe acestia sa stea linistiti si sa urmeze calea domnului”, a spus Constantin Toader. Muzica de jale a răsunat în tot cartierul, iar marți, 9 martie, bulibașa romilor din Vrancea a fost înnmormântat la Cimitirul”Nordic” din Focsani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: