Redactia.ro
Home » Monden » Bunica Gherghina, o nouă ispravă pe internet. Ce a făcut de această dată femeia de 75 de ani

Bunica Gherghina, o nouă ispravă pe internet. Ce a făcut de această dată femeia de 75 de ani

Tanti Gherghina, apariție inedită la Chefi la cuțite. Cât câștigă bunicuța din TikTok: „Mai fac talente prin casă” / VIDEO

Bunica Gherghina, o vedetă în plină ascensiune pe platforma TikTok, a stârnit recent hohote de râs cu un nou videoclip postat. În clipul respectiv, bunica de 75 de ani a fost surprinsă de nepoata sa cocoțată într-un cireș, comportându-se ca un copil încăpățânat. Această nouă postare a confirmat încă o dată popularitatea și carisma deosebită a bunicii Gherghina, care a reușit să adune o comunitate numeroasă de fani pe rețelele sociale.

O prezență carismatică în mediul online

Bunica Gherghina este una dintre cele mai apreciate și urmărite prezențe din mediul online, datorită autenticității și energiei sale debordante. La vârsta de 75 de ani, bunica a devenit un adevărat fenomen pe TikTok, unde postează frecvent sfaturi, rețete culinare și diverse activități din viața sa de zi cu zi. Comunitatea sa de fani este impresionantă și continuă să crească, datorită farmecului și umorului ei inconfundabil.

Recentul videoclip postat de bunica Gherghina a reușit să atragă atenția internauților și să devină viral într-un timp foarte scurt. Clipul o surprinde pe bunică cocoțată într-un cireș, unde se încăpățânează să culeagă cireșe în ciuda rugăminților nepoatei sale de a se da jos pentru a nu se accidenta. Acest moment a fost atât de autentic și amuzant încât a stârnit numeroase reacții pozitive și a adus zâmbete pe fețele celor care l-au vizionat.

Dialog amuzant între bunică și nepoată

Dialogul dintre bunica Gherghina și nepoata sa, surprins în videoclip, a fost unul plin de umor și voie bună, reflectând o relație plină de afecțiune și complicitate. Nepoata, îngrijorată pentru siguranța bunicii, încearcă să o convingă să coboare din cireș, dar bunica rămâne fermă în decizia sa de a culege cireșele.

Nepoata: Mamaie, unde ești?
Bunica Gherghina: Uite sunt aici, în cireș.
Nepoata: Ce cauți aici? Cu ce te-ai urcat?
Bunica Gherghina: M-am urcat cu scaunul. Ce, ți-e frică să nu cad?
Nepoata: Dar cum te mai dai jos?
Bunica Gherghina: Văd eu cum mă dau jos. Vii și mă ții tu. Lasă-mă să culeg cireșe.
Nepoata: Nu, dă-te jos!
Bunica Gherghina: Nu mă dau jos. Lasă-mă să îmi culeg cireșele că de aia m-am cocoțat aici.
Nepoata: Poate cazi.
Bunica Gherghina: E, și dacă o să cad ce? Dacă mor, fac gaură-n cer? Fac în pământ.
Nepoata: Dă-te jos acum!
Bunica Gherghina: Nu, nu vreau. Lasă-mă să îmi culeg cireșele.
Nepoata: Vin și te dau eu jos.
Bunica Gherghina: Vii și mă dai tu jos? Să vedem dacă poți!

Acest dialog amuzant și autentic a rezonat puternic cu publicul, arătând o latură jucăușă și independentă a bunicii Gherghina, care refuză să se lase descurajată de vârstă sau de posibile riscuri. Determinarea și spiritul său liber au cucerit inimile multor utilizatori de TikTok.

Impactul bunicii Gherghina în mediul online

Prezența bunicii Gherghina pe TikTok și alte rețele sociale demonstrează impactul pozitiv pe care îl poate avea o persoană de vârsta a treia în mediul online. Ea nu doar că oferă divertisment și sfaturi valoroase, dar și inspiră alte persoane de vârsta ei să fie active și să își împărtășească experiențele. Comunitatea creată în jurul bunicii Gherghina este un exemplu excelent de cum mediul online poate deveni un spațiu de conectare și sprijin intergenerațional.

Videoclipurile ei sunt adesea pline de învățături și momente de viață autentice, care atrag și captivează audiența. Fie că este vorba despre rețete tradiționale, sfaturi de viață sau momente amuzante, bunica Gherghina reușește să transmită un mesaj de pozitivitate și bucurie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: