Redactia.ro
Home » Știri » Bunica Margareta trăieşte la 94 de ani de pe o zi pe alta. Femeia are o singură dorință: „Un suc pe masa de Crăciun” FOTO

Bunica Margareta trăieşte la 94 de ani de pe o zi pe alta. Femeia are o singură dorință: „Un suc pe masa de Crăciun” FOTO

GALERIE FOTO (4) Bunica Margareta trăieşte la 94 de ani de pe o zi pe alta. Femeia are o singură dorință: „Un suc pe masa de Crăciun”

Bunica Margareta trăieşte la 94 de ani de pe o zi pe alta în frig și fără suficiente alimente. Iată ce a mărturisit bunicuța cu ochii plini de lacrimi!

Bunica Margareta trăieşte la 94 de ani de pe o zi pe alta

Bunica Margareta este unul dintre bătrânii din România care se bucură la câțiva lei în plus de când cu voucherele pentru alimente de la Guvern, dar banii se duc repede, iar facturile sunt mult peste cât își permite.  Ajunsă la 94 de ani, bunica din judeţul Mehedinţi își duce traiul de pe o zi pe alta, ajutată uneori de vecini. Sunt singurii care o mai ajută.

Bunica Margareta se confruntă cu sărăcia, dar și cu frigul, tremurând lângă sobă, deoarece nu are suficiente lemne pentru a simți căldura de altă dată. Cu ochii triști, în lacrimi și cu privirea abătută, bunicuța susține că nu știe cum va trece de perioada grea a iernii:

„Nu am lemne. Odată îmi aducea primarul, acum văd că nu mi-a mai adus”, spune bunica Margareta pentru antena3.ro.

Bunica Margareta are o singură dorință

Bătrâna recunoaște că are o pensie de 1.000 de lei din care nu se poate bucura de micile bucurii ale vieții. Totodată, Bunica Margareta are o singur dorinţă, „un suc pe masa de Crăciun”, după cum relatează sursa citată.

„Nu ştiu ce să mai fac, nu mai ştiu. Am în pungă nişte zahăr. Iau câte o linguriţă noaptea”, a mai spus bătrânica, pentru sursa citată.

 

Sursa foto: antena3.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: