Redactia.ro
Home » Monden » Bursucu: „Am fost bolnav de gelos”. Detalii nemaiștiute din relația sa de cuplu

Bursucu: „Am fost bolnav de gelos”. Detalii nemaiștiute din relația sa de cuplu

Bursucu, mesaj special pentru fiica sa adoptivă

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristi i-a fost alături prezentatoarei Teo Trandafir, la „TheoShow”, pe Kanal D, a fost de curând invitat în cadrul emisiunii  „Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”. Acesta a dat detalii nemaiștiute din relația sa de cuplu discutând despre o problemă des întâlnită în ziua de astăzi, gelozia.

Bursucu a suferit de gelozie la cote maxime

Bursucu a povestit în cadrul emisiunii  „Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive” faptul că a avut mari probleme în ceea ce privește gelozia în relația de cuplu, mai ales că are o realție cu soția sa, Andreea de 9 ani de zile.  Acesta a explicat și cum a reușit să se vindece:

„Am fost gelos, bolnav puțin. E o boală, dar m-am vindecat. Te scutură viața. În momentul în care mi-am dat seama că îmi pierd persoana pe care o iubesc cu adevărat, că a pus piciorul în prag. Eu eram obsedat. I-am căutat în telefon, nu am găsit nimic, dar, cu toate astea, mi se părea că orice era interpretabil.

Atunci când tu ești bolnav, orice e interpretabil. Îmi făceam tot felul de scenarii. Când mi-am dat seama, m-am dus la psiholog și am luat câteva ședințe, vreo 4-5 luni cred și am reușit să mă vindec.”, a declarat Bursucu.

Bursucu, de 9 ani într-o căsnicie fericită

Cea care i-a furat inima lui Bursucu, Andreea l-a făcut  tătic pentru prima oară! Cei doi au două fetițe, una de 15 ani, Alesia și micuța de dpar 2 anișori, Anays. „Adolescenta este fiica Andreei dintr-o relație anterioară. Aceasta a crescut-o de una singură deoarece tatăl biologic al copilului a murit când Alessia avea doar 3 ani”, după cum relatează „Click!”.

„Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are’, a declarat Bursucu despre fiica sa vitregă,  Alesia pentru „Click!”.

 

 

Sursa foto: bzi.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: