Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Butonul secret din frigider care te scapă de multe bătăi de cap. Cu el, elimini mirosurile neplăcute

Butonul secret din frigider care te scapă de multe bătăi de cap. Cu el, elimini mirosurile neplăcute

Gospodinele au mari bătăi de cap din cauza mirosurilor neplăcute din frigider. Curăţarea lui cu oţet sau alte trucuri „băbeşti” nu funcţionează întotdeauna.

Există şi produse din comerţ cu care poţi să-ţi speli frigiderul, dar acestea nu funcţionează întotdeauna.

Nu uita să dezgheţi, periodic, frigiderul

Desigur, conform manualului de utilizare a unui astfel de aparat electrocasnic, un frigider trebuie dezgheţat periodic, cel puţin de 2 ori pe an.

Dar, între cele două dezgheţări anuale, te poţi folosi de butonul respectiv ca să scapi de mirosurile neplăcute, creat special pentru aşa ceva.

Unde găseşti butonul?

Pe raftul de jos, în spate, frigiderele au un mic șanț și un orificiu de scurgere. Apa ar trebui să iasă pe acolo, însă de foarte multe ori acest orificiu se înfundă, iar apa ajunge să băltească în acel șanț.

Pentru a desfunda acel orificiu, majoritatea frigiderelor vin cu un accesoriu sub formă de bețișor. Cum se foloseşte? Introdu bățul în acel orificiu, pentru a apăsa butonul din interior. Altfel, deblochezi scurgerea frigiderului, iar mirosurile neplăcute vor dispărea, odată cu apa acumulată acolo.

Ai grijă de electrocasnicele din casa ta. Ar fi păcat să se strice din cauză că n-au fost întreţinute corespunzător.

Alimentele stricate sunt de vină

De ce apar mistorule neplăcute? Din cauza alimentelor care expiră şi sunt uitate în frigider, poate. O astfel de situaţie poate dezvolta bacterii, care să migreze şi spre mâncarea bună.

Cârnații, mezelurile, peștele și carnea afumată ar trebui să fie bine ambalate, pentru a nu împrăștia mirosul în tot frigiderul. De asemenea, şi fructele și dulciurile trebuie să fie ambalate, pentru o mai bună protejarea de alterare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: