Redactia.ro
Home » Tehnologie » „Butonul secret” pe care îl are telefonul tău. Ce se întâmplă când îl apeși

„Butonul secret” pe care îl are telefonul tău. Ce se întâmplă când îl apeși

„Butonul secret” pe care îl are telefonul tău. Ce se întâmplă când îl apeși

„Butonul secret” pe care îl are telefonul tău, asta în cazul în care ai sistem de operare Android instalat pe el. Iată ce se întâmplă când îl apeși. Cel mai probabil, nu știi de această funcție, dar îți poate fi de mare folos.

„Butonul secret” pe care îl are telefonul tău. Ce se întâmplă când îl apeși

Android este și un sistem de operare pentru dispozitive și telefoane mobile. Dacă și tu ai un astfel de telefon cu Android, atunci trebuie să știi neapărat despre acest truc. Iată despre ce este vorba!

Dacă obișnuiești să faci screenshot-uri, care surprind ce se vede pe ecran, trebuie să știi că există un „buton secret” care îți permite să faci un screenshot mai mare. Concret, dacă informațiile pe care vrei să le surprinzi se extind pe toată pagina, dincolo de ce se poate vedea într-un singur moment pe ecran, există acest mod prin care poți crea un screenshot cu toate. Poți crea un scrolling screenshot, adică să surprinzi informația de pe o pagină sau dintr-o conversație care se extinde dincolo de ce se vede pe ecran, a relatat useit.ro.

Ce este foarte important este ca pagina de pe care surprinzi informația în screenshot să permită navigarea în sus și în jos. Dacă permite asta, iată ce trebuie să faci. Deschide pagina de web respectivă unde vrei să faci un scrolling screenshot, apasă în același timp butoanele de Power și Volume Down și astfel se creează acest „buton secret”, pe care îl poți folosi pentru a surprinde un scrolling screenshot.

După ce apeși concomitent pe aceste butoane, vei vedea mai multe opțiuni în partea de jos a ecranului. Aceasta îți permite să faci un screenshot la o pagină întreagă. Apasă pe săgeata îndreptată în sus sau pe cea îndreptată în jos pentru a surprinde un scrolling screenshot cu informațiile pe care le dorești, cu „butonul secret” Android. Trebuie să ții apăsat pe săgeți până ajungi la finalul paginii sau punctul la care vrei să te oprești. În final, ridică degetul de pe săgeata și ai un screenshot mai mare, a mai relatat useit.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: