Redactia.ro
Home » Monden » Cabral a făcut dezvăluiri despre copilăria sa marcată de lipsuri. Prin ce încercări a trecut cunoscutul actor

Cabral a făcut dezvăluiri despre copilăria sa marcată de lipsuri. Prin ce încercări a trecut cunoscutul actor

Cabral se bucură acum de multă împlinire și fericire, dar și de o situație financiară bună, care-i permite să asigure familiei sale o viață liniștită. Lucrurile nu au stat mereu pentru el astfel, deoarece soarta i-a scos în cale multe încercări pe care a fost nevoit să le depășească cu capul sus. Despre aceste experiențe a vorbit în cea mai recentă postare despre blogul său, ocazie cu care și-a dorit să transmită și un mesaj important cititorilor săi: să nu renunți niciodată.

Cabral, pe numele său complet, Cabral Neculai Ibacka, s-a născut în data de 4 octombrie 1977 în București și este o figură foarte îndrăgită în televiziunea din România. S-a remarcat pentru talentul său în calitate de actor, dar și pentru prezența sa deosebită pe micile ecrane. Este o persoană care mereu a radiat energie pozitivă în jurul său, iar oamenii l-au îndrăgit pentru acest lucru.

În spatele zâmbetului său se ascunde însă o poveste impresionantă de viață, despre care a ales să vorbească cu sinceritate în ultima postare de pe blogul său personal. A vorbit despre copilăria dificilă pe care a avut-o, marcată de lipsuri și absența tatălui său, dar și despre eforturile pe care le-a depus pentru a ajunge bărbatul de astăzi. Toate aceste experiențe l-au întărit și l-au învățat lecții importante, pe care le împărtășește cu drag cu oamenii din jurul său.

Cabral a făcut dezvăluiri despre copilăria sa marcată de lipsuri

Familia lui Cabral a trecut printr-un moment dificil de greu atunci când tatăl său a decis să plece. Actorul avea doar câteva săptămâni de viață, iar mama sa a fost cea care cu multă dragoste a luptat să-și crească singură cei patru copii. Greutățile nu fost puține, deoarece banii parcă nu erau niciodată de ajuns pentru ei. Astfel, prezentatorului de la „Ce spun românii” nu a fost străin de lipsuri, dar nici de preconcepțiile celor din jurul său deoarece era diferit.

„Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine.”, a scris acesta.

Prin ce încercări a trecut cunoscutul actor

Cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la mama sa a fost că munca te ridică, indiferent de cât de dificil ți-ar fi. Cabral a muncit de mic, a făcut orice i-a stat în putere să-și câștige existența, iar soarta l-a răsplătit în cele din urmă cu o carieră prosperă, care i-a permis să ducă o viață lipsită de griji.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca, am cărat moloz pe șantier, am schimbat roți, am sudat garduri..(..) De-asta îți spun acum… chiar de-i greu. Chiar de nu ești bine. (..) Ai încredere că poți””, a încheiat Cabral Ibaka.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: