Redactia.ro
Home » Monden » Cabral, despre relația cu Andreea Ibacka! Fanii au reacționat imediat

Cabral, despre relația cu Andreea Ibacka! Fanii au reacționat imediat

GALERIE FOTO (2)

Cabral și Andreea Ibacka se pregătesc de momentul împlinirii a 14 ani de relație. Cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri mondene. Starea de bine, umorul și zâmbetul tronează în viața acestora. Cabral și Andreea sunt căsătoriți încă din 2011 și împreună au și doi copii, Namiko și Tiago.

Cabral, despre relația cu Andreea Ibacka! Fanii au reacționat imediat

Recent, celebrul cuplu a sărbătorit, în avans, împlinirea a 14 ani de iubire. Ei se declară mai îndrăgostiți ca niciodată. Bineînțeles, cei doi au sărbătorit marele moment în stilul lor characteristic.

De asemenea, aceștia au împărtășit o parte din fericirea lor și cu fanii lor din mediul online. Andreea Ibacka a postat, pe Facebook, o imagine de cuplu, însă descrierea din dreptul imaginii a făcut deliciul internauților.

„M-a scos Will Smith din casă pe înserat”, a scris actrița în dreptul imaginii.

sursa foto: Facebook/Andreea Ibacka

Nici Cabral nu s-a lăsat mai prejos. A repostat aceeași imagine, însă mesajul a fost cu totul altul.  Plin de umor, dar și recunoscător pentru ceea ce trăiește alături de mama copiilor săi, Cabral și-a amuzat fanii. ”De aproape 14 ani mă vait. Da’ și zâmbesc. Și nu-mi vine să cred, sincer… Zâmbăreața mea preferată”, a scris și Cabral în online.

Nu a durat mult până ce postările celor doi au devenit virale. De asemenea, au și primit mesaje din partea celor care-I urmăresc. „Ohoho, cât o să te mai vaiți până la 100 de ani”, a fost mesajul primit de Cabral, căruia i-a răspuns imediat, tot în spirit de glumă: „Da’ unde am greșit?! 100?! Nuuuu!”, a spus prezentatorul.

„Să vă văitați tot atât cât zâmbiți, mulți ani de acum încolo!”, „Sunteți un cuplu frumos, potrivit și aveți două minunății de copii, să vă trăiască și să vă bucurați de ei, să vă iubiți mult !”, „Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți”, „O pereche foarte reușită”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care prezentatorul le-a primit de la fanii săi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: