Redactia.ro
Home » Monden » Cabral, gest șocant pe rețelele de socializare. Cum a fost surprins soțul Andreei Ibacka

Cabral, gest șocant pe rețelele de socializare. Cum a fost surprins soțul Andreei Ibacka

GALERIE FOTO (6) Cabral, gest șocant pe rețelele de socializare.

Cabral, gest șocant pe rețelele de socializare. Cabral și Andreea Ibacka au o căsnicie minunată, iar împreună au doi copii, o fetiță și un băiat. Recent, vedeta l-a filmat pe soțul său în timp ce bucurau de razele soarelui, dar prezentatorul tv a făcut un gest șocant.

Cabral, gest șocant pe rețelele de socializare. Cum a fost surprins soțul Andreei Ibacka

Cabral este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România. Se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Acesta este căsătorit cu actrița Andreea Ibacka și au împreună doi copii. Anul trecut, Andreea a adus pe lume un băiețel, Tiago, care va fi partenerul de joacă a lui Namiko. Recent, prezentatorul tv a surprins pe toată lumea cu un gest pe care l-a făcut pe rețelele de socializare. Andreea și Cabral sunt activi pe rețelele de socializare, acolo unde au o comunitate mare de fani. Cei doi îi țin la curent pe urmăritorii lor cu tot ce se întâmplă nou în viața lor.

Andreea a postat mai multe imagini la Story, alături de sotul ei, în timp ce se bucurau de vremea frumoasă. La un moment dat, Cabral își dă pantalonii jos, spre amuzamentul soției sale. „Amice, stai jos si haide sa vorbim„, ii spune Cabral Andreei. Ulterior, actrița a subliniat faptul că ea nu poate”lucra” intr-un cadru informal, făcând referire la vestimentatia lui Cabral. Prezentatorul tv purta o pereche de pantaloni scurti și un hanorc. Fără să stea pe gânduri, acesta și-a dat pantalonii jos, dar Andreea a reușit să strângă cadrul și nu a filmat momentul.

Cabral, tată pentru a treia oară

Cabral și Andreea Ibacka s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Inimă de țigan. La acea vreme, actorul se afla în divorț de fosta soție, Luana Ibacka, împreună cu care are o fiică, Inoke. Prezentatorul TV are o căsnicie frumoasă cu Andreea, iar anul trecut au devenit părinții unui băiat, Tiago. De asemenea, cei doi mai au o fiică , Namiko. Deși mulți internauți i-au spus prezentatorului tv că are o familie fericită. Chiar și așa, vedeta tv a subliniat că nu există cuplu perfect.

”După postările cu poze cu corcodușele Andreea Ibacka și Namiko am primit foarte multe comentarii cu “familia perfectă”. Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi. Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt. Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase. Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe. Dar va roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră. Poate că suntem norocoși cu prieteni fotografi buni (salut, Kartal Horasanli, salut Ciprian Strugariu, de ex.). Dar pe lângă pozele astea (poate mai bune)… suntem fix ca orice alt cuplu. Nu credeți în perfecțiune. Nu există decât în reviste și pe rețelele astea sociale, cu oameni care râd ca imbecilii fericiți tot timpul, au bani, vacanțe și le lipsesc toate problemele”, a spus Cabral despre familia sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: