Redactia.ro
Home » Știri » Cabral, mesaj despre urmările devastatoare ale Uraganului Fiona: „A fost o noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltele”

Cabral, mesaj despre urmările devastatoare ale Uraganului Fiona: „A fost o noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltele”

Cabral, mesaj despre urmările devastatoare ale Uraganului Fiona: „A fost o noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltele”

Cabral a publicat în mediul online un mesaj despre urmările devastatoare ale Uraganului Fiona, care s-a abătut peste Republica Dominicană, acolo unde angajații Pro TV filmează „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Iată ce fotografie a publicat acesta și ce text a scris.

Cabral, mesaj despre urmările devastatoare ale Uraganului Fiona: „A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltele”

Uraganul Fiona a dat fiori tuturor celor care au avut de-a face cu el. El a lăsat dezastru în Puerto Rico. Printre numeroase pagube, întreaga insulă a rămas fără electricitate, iar peste 3.3. milioane de oameni au de suferit. Cabral și colegii lui filmează în Dominicană emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. El a scris un text în mediul online despre urmările devastatoare și cum au trăit cu toții acest fenomen meteo, care i-a făcut să se cutremure.

Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut.
Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore…
A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate… apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă.
Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță.
Experiență intensă, da’ ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag…
Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit.
Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei.
În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă.

Mulți oameni s-au aratăt îngrijorați după ce au văzut postarea lui Cabral. „Și concurenții i-ați lăsat în junglă pe vremea aia?”, întrebare la care el a răspuns: „Nu ține de mine, se ocupă producția.”. „Ma bucur ca ati trecut cu bine de aceasta experiența. Asta trăim noi in fiecare an, cei care locuim in zona golfului. Câteodată trebuie sa și pleci de acasă cu câteva boarfe și acte, sa fugi din calea lor. Aveți grija de voi!”, a mai scris o persoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: