Redactia.ro
Home » Monden » Cabral și Dan Negru în conflict din cauza TVR? Ce s-a întâmplat și care este motivul schimbului de replici

Cabral și Dan Negru în conflict din cauza TVR? Ce s-a întâmplat și care este motivul schimbului de replici

Dan Negru și Cabral Ibacka au avut un schimb de replici în medidul online în urma unui subiect ce ține de audiența televiziunilor. Dan Negru a publicat o imagine cu audiențele pe care emisiunile TV le făceau acum aproape 20 de ani, atunci când el prezenta show-ul Ciao Darwin, la Antena 1. Ce i-a răspuns Cabral Ibacka lui Dan Negru.

Dan Negru, opinie tranșantă despre declinul TVR

Dan Negru a publicat un mesaj în care vorbea despre declinul TVR și făcea o paralelă între postul național și actualele posturi de televiziune. Acesta a spus că TVR ul a fost dezmembrat și trimis la fier vechi. Dan Negru suține că postul național poate fi asociat cu o fabrică care a fost vândută bucată cu bucată și statul a rămas păgubit.

Așa arăta interesul publicului pentru tv acu’ 18 ani…Făceam „Ciao Darwin” la vremea aia șI TVR , televiziunea de stat, era in top audiențe. Dacă televiziunea publică ar fi rămas la fel de puternică, alea particulare ar fi avut azi mai puțini bani din publicitate pentru ca TVR ar fi fost un jucător important. Un TVR ca RAI-ul italian care are , de exemplu, „The Voice” era azi o miză.

Cei care au dezmembrat televiziunea publică și au dat-o la fier vechi au fost vizionari pentru afacerile lor. Statul, fraier, a rămas păgubit…TVR e fabrica de stat , desfăcută bucată cu bucată și dată la fier vechi…Așa arăta „fabrica” acum 18 ani, cu „furnalele” duduind.„, a fost mesajul publicat de Dan Negru.

Cabral, replică pentru Dan Negru

Cabral Ibacka, colegul de la postul concurent a fost unul dintre internuții care au reacționat la mesajul publicat de Dan Negru. Acesta l-a contrazis pe prezentatorul de la Antena 1 și i l-a dat exeplu pe Virgil Ianțu care a fost lider de audiență atunci când avea emisiune la TVR.

Danule, eu nu cred că ăsta e rolul TVR, să facă bani. Cred că românii plătesc pentru TVR pentru alte lucruri, mai importante. Aș prefera ca televiziunea de stat să toace bani în continuare, dar cu folos. Să reușească programe prin care să educe, să ajute, să informeze, să susțină și să lase «gălăgia pe bani» pentru comerciali. Uite, Virgil Ianțu a făcut treabă bună cu proiectul lui de pe TVR. Și mai sunt câteva produse bune.

Problema este că nu reușesc să facă mai multe chestii apetisante, care să justifice banii care sunt cheltuiți acolo. Nu sunt cenzor de calitate, nu fac eu lista cu «aia e bună, aia e rea». Dar, când te uiți pe audiențe, vezi că nu reușesc să atragă public cu produsele lor. Și treaba asta mi se pare tristuță.„, i-a răspuns Cabral lui Dan Negru la postarea publicată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: