Redactia.ro
Home » TV » Cadoul făcut de Marius Moga soției sale, fosta știristă Bianca Lăpuște. Cei doi sunt împreună de șase ani

Cadoul făcut de Marius Moga soției sale, fosta știristă Bianca Lăpuște. Cei doi sunt împreună de șase ani

GALERIE FOTO (2) Marius Moga si Bianca Lăpuște

Bianca Lăpuște şi Marius Moga formează un cuplu deja de şase ani, iar acum artistul i-a făcut o surpriză de proporții iubitei sale, cu ocazia zilei sale de naștere.

Ce cadou i-a făcut Marius Moga iubitei sale, Bianca Lăpuște

Bianca Lăpuște a împlinit vârsta de 27 de ani, iar partenerul său, Marius Moga i-a făcut o surpriză care i-a înmuiat pe internauți. Astfel, artistul a postat o fotografie alături de aleasa inimii sale, la care a pus o descriere sugestivă, din rime: „Omul meu și omul eu, se plimbară teleleu”.

Declarația a strânit o mulțime de comentarii pe pagina artistului, unde mulți i-au urat „La mulți ani” fostei jurnaliste.

Bianca Lăpuște îşi mai doreşte copii cu Marius Moga

Bianca Lăpuște și Marius Moga au un copil, pe Maria, dar fosta jurnalistă mai vrea cel puțin încă doi copii alături de artist, după cum mărturisește chiar ea.

„El este stâlpul meu, cum este şi normal, de altfel. Are grijă să nu îmi fac griji atunci când am nevoie să îmi fac griji. Nu sunt nici cea mai pretenţioasă, dar chiar şi aşa, de fiecare dată când face un gest, de fiecare dată mă surprinde. Pe mine mă surprinde şi când îmi face cafeaua. (…) Cred că mi-am găsit omul cu care mă înţeleg la un alt nivel. Pe alocuri nu este nevoie să ne zicem foarte multe, pentru că ne înţelegem reacţiile. Ne ştim foarte bine. (…) Marius este tată fun. Maria îl adoră. Şi noi suntem prietene foarte bune, dar Marius este un element plin de surprize. (…) Da, ne mai dorim copii. Clar! Numai că nu acum neapărat. Asta este o proiectare în viitor, iar în viitor mă proiectez cu trei copii”, a mărturisit Bianca Lăpuşte, într-un interviu pentru Antena Stars.

De ce a renunțat Bianca Lăpuște la televiziune. Ce spune despre o posibilă întoarcere

Bianca Lăpuște a renunțat la televiziune după ce a devenit mamă, dar aceasta nu spune nu unei posibile reveniri în televiziune, mai ales că s-a ocupat de acest domeniu destul de mult timp, ea fiind reporter. Astfel, Bianca Lăpuște a precizat că decizia de a sta departe de televiziune este doar momentană, iar posibilitatea de revenire este acolo.

„N-aș spune că a luat sfârșit, însă eu personal, mai ales după ce am născut, am simțit nevoia să mă concentrez pe altceva. Din ce cauză? Simțeam că-mi ocupă mult timp și multă energie pentru că, în cariera de jurnalist, în fiecare zi trebuie să vii cu subiectele… nu contează că a avut febră copilul tău sau că e acasă bolnav, tu trebuie să fii acolo aptă. Și am zis că dacă tot este să-mi împart timpul pe care mi-l petrec în mod normal cu copilul meu și să fiu 100% la muncă, măcar să fac ceva în care cred foarte mult. Dar nu exclud să mă întorc vreodată în televiziune sau în jurnalism. Este doar o decizie pe care am luat-o acum, în acest punct al vieții mele și pe un termen nedeterminat”, a declarat partenera lui Marius Moga, Bianca Lăpuște.

Marius Moga si Bianca Lăpuște
Marius Moga si Bianca Lăpuște
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: