Redactia.ro
Home » Monden » Călin Geambașu continuă să facă mărturisiri dureroase despre moartea Mălinei Olinescu. Îi aduce Doinei Spătar acuzații grave

Călin Geambașu continuă să facă mărturisiri dureroase despre moartea Mălinei Olinescu. Îi aduce Doinei Spătar acuzații grave

10 ani au trecut de când minunata Mălina Olinescu a plecat din această lume mult prea devreme. Artista a decis să-și pună capăt zilelor, lăsând în urmă un gol imens în sufletele celor care au iubit-o și i-au fost alături. Printre aceștia se numără și Călin Geambașu, care este determinat să facă lumină în ceea ce privește misterul morții colegei sale de scenă.

Într-un interviu acordat publicației Click!, Călin Geambașu a vorbit despre durerea provocată de moartea Mălinei Olinescu, tragedie care ar fi putut fi evitată. În viziunea bărbatului, unul dintre vinovați este Doina Spătaru, mama regretatei cântărețe.

Călin Geambașu continuă să facă mărturisiri dureroase despre moartea Mălinei Olinescu. Îi aduce Doinei Spătar acuzații grave

Mălina Olinescu s-a aruncat de la etajul 6 al imobilului în care locuia, iar echipajele medicale chemate la locul tragediei nu au putut decât să constate decesul. Avea 37 de ani și moartea ei a reprezentat un mister pentru apropiații ei, mai ales că Doina Spătaru nu a făcut niciodată public certificatul INML care ar fi clarificat multe dintre întrebările rămase fără răspuns.

„Doina a făcut cel mai grav lucru cu putință; și după 10 ani de la decesul fiicei refuză să facă public certificatul INML, apărut după câteva luni de la moartea Mălinei, act ce ar aduce lumină în toată nebuloasa generată de șocul de moment.”, a declarat Călin Geambașu.

Călin a mărturisit că Mălina se afla în acel moment sub tratament pentru depresie, ceea ce însemna că apropiații săi ar fi trebuit să fie mereu preocupați de siguranța sa. Medicamente pe care le lua ar fi avut un efect hipnotic, care i-a provocat și sfârșitul. Astfel, artistul este de părere că colega sa a fost victima unui accident și a neglijenței mamei sale, și nu a unui sfârșit premeditat.

„Face asta fiindcă acel act o inculpă moral. Mălina urma un tratament pentru depresie (ceva uzual în zilele noastre, nu ceva grav), iar acele pastile ar fi putut să-i provoace efectul hipnotic ce a condus-o înspre eroarea de a confunda patul cu balconul. Exact așa scrie acolo (două pastile de somn + echivalentul a două beri), cum iau în mod uzual piloții, de exemplu, atunci când sunt nevoiți să adoarmă „la comandă”, între zboruri, schimbând fusuri orare și continente”, a mai adăugat acesta.

Bărbatul afirmă că Mălina Onescu nu și-ar fi pus capăt zilelor

Publicarea certificatului INML ar clarifica aceste acuzații, însă după părerea lui Călin Geambașu ar scoate la suprafață și un adevăr crunt. Bărbatul este de părere că Mălina nu și-ar fi pus niciodată capăt zilelor, mai ales că în ultimele luni de viață era foarte activă pe plan profesional.

Tot ce ține de adevăr, pe unii îi deranjează foarte tare, de parcă adevărul ar fi un lucru rău. Mălina tocmai își terminase de renovat integral apartamentul, cu puține zile înainte de deces. Nimic nu anunța „moartea”, ci existau doar planuri de viitor, de viață. Eram fix între concertele din decembrie, iar cu numai câteva luni înainte filmasem vreo 80 de videoclipuri ce sunt și astăzi pe YouTube și se vede data încărcării lor. Păstrarea amintirii corecte a Mălinei o interesează mai puțin decât disculparea prin tăinuire”, consideră Călin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: