Redactia.ro
Home » Stil de viață » Călugăriță de 80 de ani, descoperită după ce a furat 800.000 de dolari pentru jocuri de noroc

Călugăriță de 80 de ani, descoperită după ce a furat 800.000 de dolari pentru jocuri de noroc

Autoritățile din SUA au făcut o descoperire care i-a lăsat fără cuvinte: o călugăriță pensionată în vârstă de 80 de ani a furat nu mai puțin de 800.000 de dolari pentru a-și alimenta viciul. Banii proveneau de la școala unde era directoare și au fost folosiți pentru jocuri de noroc și călătorii la Las Vegas.

Călugăriță de 80 de ani, descoperită după ce a furat 800.000 de dolari pentru jocuri de noroc

În vârstă de 80 de ani, călugărița Mary Margaret Kreuper a făcut în urmă cu mulți ani un jurământ sacru în fața divinității, pe care l-a încălcat pentru cea mai mare parte din viața ei. A fost însărcinată cu conducerea unei școli private, dar s-a folosit de fondurile acestei instituției pentru a-și alimenta viciul pentru jocurile de noroc.

Din anul 2008 până în 2018 a reușit să fure nu mai puțin de 835. 000 de dolari, bani pe care i-a folosit în totalitate pentru pariuri și jocuri de noroc. Călugărița obișnuia să călătorească la Las Vegas pentru a-și practica viciul, iar în restul timpului pleca în vacanțe luxoase. De cele mai multe ori, făcea acest lucru însoțită de alte călugărițe, care o ajutau să ascundă și documentele care ar fi putut s-o dea în vileag.

Autoritățile au descoperit totul abia acum și au dezvăluit cum a reușit femeia să obțină atât de mulți bani. Mary Margaret Kreuper a ocupat funcția de director al școlii catolice „St. James” timp de 25 de ani, așadar a avut acces la conturile de economii și de salarii ale instituției. În timp ce părinții elevilor plăteau taxele și făceau donații, deoarece se încredeau în angajatele călugărițe și jurământul lor sacru, acestea au găsit o modalitate prin care să sustragă bani fără să fie prinse.

Ce pedeapsă a primit călugărița pentru faptele sale

După ce a fost descoperită, Mary Margaret Kreuper și-a recunoscut faptele și a cerut să fie iertată. A fost acuzată pentru fraudă electronică și spălare de bani și a primit o sendință de 1 an și o zi de închisoare. Pentru a o apăra, avocații săi au încercat să demonstreze că femeia suferă de o boală mintală, care i-ar fi afectat sever judecata.

„Am păcătuit, am încălcat legea și nu am nicio scuză”, a spus ea după ce a primit sentința.

Ulterior, au intervenit și familiile elevilor ai căror bani au fost folosiți în scopuri necuvioase. Aceștia au cerut ca femeia să fie iertată, întrucât vârsta înaintată nu-i permite să înapoieze banii sau să-și ispășească pedeapsa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: