Redactia.ro
Home » Monden » Camelia Mitoșeru face dezvăluiri despre operația pe creier! Cum a reacționat actrița când a aflat că trebuie să se opereze

Camelia Mitoșeru face dezvăluiri despre operația pe creier! Cum a reacționat actrița când a aflat că trebuie să se opereze

Camelia Mitoșeru face dezvăluiri despre operația pe creier! Cum a reacționat actrița când a aflat că trebuie să se opereze

După operația pe creier pe care a suferit-o, Camelia Mitoșeru face acum dezvăluiri uluitoare! Mama lui Mihai Mitoșesu a mărturisit care este starea ei în momentul de față și a povestit cum se desfășoară acum o zi normală din viața ei.

Cum a reacționat Camelia Mitoșeru când a aflat că trebuie să se opereze

Camelia Mitoșeru a șocat întreaga lumea când la începutul anului 2021 a anunțat public că a fost diagnosticată cu tumoră pe creier și fiul ei, Mihai Mitoșeru, a făcut tot posibilul pentru ca intervenția chirurgicală să fie posibilă, astfel că actrița a ajuns pe mâinile medicilor și operația fost un real success.

Actrița se poate declara o eroină, dat fiind faptul că a trecut cu brio peste o intervenție chirurgicală extrem de complicată. Acum, Camelia Mitoșeru a mărturisit care este starea ei în momentul de față și a povestit cum se desfășoară o zi normală din viața ei după ce a suferit o operație atât de grea.

Vedeta a recunoscut în platoul unei emisiuni TV că se simte extraordinar de bine și sentimentull pe care îl are acum după recuperare este incomparabil, spunând că se simte ca și cum ar fi renăscut. Acum nu îi este frică de absolut nimic, semn că actrița este foarte curajoasă. A povestit chiar că nu are nicio problemă cu spitalele și mai mult decât atât nu o sperie nici gândul unei operații și a tratat această situație normal.

”Mie îmi place la doctor, eu doctor am vrut să mă fac. Nu îmi e frică de nimic. Îmi place la spital de leșin, dacă sunt nebună. Îmi place să mă operez, îmi place să fac injecții”, a spus actrița în cadrul emisiunii TV.

Care este stare ei de sănătate actuală

Camelia Mitoșeru a avut o recuperare foarte ușoară și fiul ei i-a fost alături aproape toată perioada. A existat un interval de timp în care Mihai s-a îmbolnăvit de COVID-19, însă Camelia nu a rămas singură și a avut-o aproape pe fosta soție a lui Nae Lăzărescu.

”A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles. Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars la două luni după operația suferită.

Actrița a mărturisit recent că singura problemă cu care se confrună acum este că va trebui să poarte ochelari de vedere, problemă pe care înainte de operație nu o avea.

”În perioada aia eu nu purtam ochelari, vedeam să citesc orice fără ochelari, nici nu m-am dus să-mi fac un consult, nici să-mi iau ochelari, asta e singura mea problemă după operatie”, a povestit Camelia în cadrul emisiunii TV.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: