Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mama lui Mihai Mitoșeru după operație! Camelia Mitoșeru a fost surprinsă la plimbare

Cum arată mama lui Mihai Mitoșeru după operație! Camelia Mitoșeru a fost surprinsă la plimbare

GALERIE FOTO (2) Cum arată mama lui Mihai Mitoșeru după operație! Camelia Mitoșeru a fost surprinsă la plimbare

Mama lui Mihai Mitoșeru își revine după operația prin care a trecut și arată din ce în ce mai bine! Cum a fost surprinsă Camelia Mitoșeru?

Cum arată mama lui Mihai Mitoșeru după operație

Starea de sănătatea a mamei lui Mihai Mitoșeru este una foarte bună, în ciuda faptului că recent a trecut printr-o operație complexă. Astăzi, Camelia Mitoșeru a profitat din plin de vremea însorită și a ieșit la plimbare cu patrupezii familiei.

Mihai Mitoșeru poate răsufla liniștit după ce a trecut prin clipe cumplite! Mama prezentatorului, Camelia Mitoșeru, a depășit perioada grea și se reface pe zi ce trece după operația complicată prin care a trecut.

A trecut o lună de la intervenția care i-a salvat viața Cameliei Mitoșeru, iar din fericire lucrurile decurg excelent. Mama lui Mihai Mitoșeru respectă sfaturile medicilor și se reface cum nu se poate mai bine, chiar astăzi a profitat din plin de soarele de afară și a ieșit la plimbare cu patrupezii familiei.

Cum arată mama lui Mihai Mitoșeru după operație! Fericit să-și vadă mama din nou cu zâmbetul pe buze, Mihai Mitoșeru a imortalizat momentul într-o fotografie, pe care a împărtășit-o cu prietenii săi, alături de o descriere emoționantă.

”Primăvara începe cu Mama”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

Cum arată mama lui Mihai Mitoșeru după operație! Camelia Mitoșeru a fost surprinsă la plimbare

Mihai Mitoșeru a trăit clipe cumplite cât timp mama lui a fost în spital

În urmă cu o lună, Mihai Mitoșeru a trecut prin cel mai negru coșmar din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama lui. Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce a fost diagnosticată cu o tumoră beningnă-meningiom, afecțiune care îi punea viața în pericol și pentru care trebuia să fie operată de urgență.

Situația a fost delicată încă de la început din cauză că marea actriță nu a putut fi operată la data programată inițial, din cauza lipsei de sânge cu care se confruntă spitalele din țara noastră. După un apel făcut de Oana Roman în mediul online, oamenii cu suflet mare au donat sânge, iar în cele din urmă operația a putut avea loc.

Din fericire, Camelia Mitoșeru a reușit să depășească problema medicală cu care s-a confruntat. Chiar fiul său a fost cel care a ținut să-i înștiințeze pe oamenii care s-au rugat pentru ea și care i-au fost alături în această perioadă dificilă.

”Operația s-a terminat cu succes! A durat mult, dar nu au fost probleme! Acum să sperăm că se va recupera repede! Mulțumim lui Dumnezeu și tuturor celor care au fost lângă noi!”, a fost mesajul publicat de Mihai Mitoșeru pe pagina sa de Facebook, după operația mamei sale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: