Redactia.ro
Home » Monden » Camelia Mițoșeru s-a întors acasă! Primele declarații ale actriței după ce a ieșit din spital

Camelia Mițoșeru s-a întors acasă! Primele declarații ale actriței după ce a ieșit din spital

Camelia Mițoșeru a trecut prin clipe teribile, după ce a ajuns în stare critică la spital. Atât ea, cât și fiul său, Mihai Mițoșeru, s-au speriat nespus când aceasta nu a mai putut să se țină pe picioare și a picat. A petrecut câteva zile în atenția medicilor, iar acum a ajuns în siguranță acasă. Se simte mult mai bine, așa că a făcut primele declarații despre ce s-a întâmplat în ziua când s-a crezut că a făcut un atac cerebral.

Camelia Mițoșeru a speriat pe toată lumea după ce și-a pierdut echilibrul și nu a mai putut să se ridice în picioare. A fost găsită în această stare de fiul său, Mihai Mițoșeru, care s-a dus imediat la casa acesteia pentru că nu-i răspundea la telefon. Văzând în ce stare alarmantă este mama sa, nu a stat pe gânduri și a transportat-o imediat la spital.

După ce a petrecut câteva zile în grija medicilor de la Spitalul Floreasca, doamna Mițoșeru se simte mult mai bine și este în afara oricărui risc. În primă instanță, s-a crezut că a suferit un atac cerebral, însă totul s-a dovedit a fi o criză convulsivă, deoarece nu și-a luat corespunzător medicamentele care i-au fost recomandate.

A fost internată 4 zile, timp în care fiul său nu a putut deloc să o viziteze. Situația epidemiologică din țara noastră nu permite ca pacienții să fie vizitați de rude, așa că cei doi au fost nevoiți să se mulțumească cu apelurile telefonice. Au vorbit în fiecare zi, așa că Mihai a fost mereu la curent cu starea de sănătate a mamei sale.

Primele declarații ale actriței după ce a ieșit din spital

Întoarsă acasă, a oferit primele declarații despre starea sa de sănătate și cele întâmplate în ultimele zile. Se pare că a picat în bucătărie în timp ce-și prepara o cană cu ceai și și-a pierdut cunoștința pentru câteva minute. S-a trezit incapabilă să se miște sau să articuleze vreun cuvânt, iar cel care a salvat-o a fost Mihai Mițoșeru. Prezentatorul de televiziune și-a sunat mama de câteva ori chiar în momentul în care aceasta era căzută, dar nu a primit niciun răspuns. Speriat, s-a dus imediat să vadă ce s-a întâmplat cu cea care i-a dat viață.

Din fericire, tratamentul pe care i l-au făcut medicii în aceste 4 zile la spital și-au făcut efectul, iar Camelia Mițoșeru s-a putut întoarce acasă. A realizat însă că medicamentele pe care le ia în fiecare zi îi pot salva viața, așa că nu va mai trece vreodată peste sfatul doctorilor specialiști.

„Sunt foarte bine acum. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și doamnei doctor de la Spitalul Floreasca care a fost lângă mine mai mult decât o mamă. M-am simțit excelent la ei la spital. N-am luat medicamentele și atunci am făcut o criză convulsivă. Eu n-am crezut în medicamente. M-am dus la bucătărie să-mi fac un ceai, iar de acolo m-am trezit jos cu cioburi în mână și plină de ceai. M-am speriat, nu mai puteam vorbi, mă bâlbâiam, telefonul meu era pe masa de călcat. Mihai suna în disperare, iar eu nu mai puteam să ajung la telefon”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: