Redactia.ro
Home » Horoscop » Camelia Pătrășcanu, totul despre Luna Nouă în Berbec. Evenimentul care schimbă tot în viața zodiilor

Camelia Pătrășcanu, totul despre Luna Nouă în Berbec. Evenimentul care schimbă tot în viața zodiilor

Camelia Pătrășcanu, totul despre Luna Nouă în Berbec. Evenimentul care schimbă tot în viața zodiilor

Camelia Pătrășcanu, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România, a vorbit despre marele eveniment al lunii martie: Luna Nouă în zodia Berbec de la data de 23 martie. Specialista explică efectele fenomenului astrologic pentru fiecare zodie și urmările pe care le are această mișcare. Pentru unii nativi, totul va decurge ca la carte.

Evenimentul are loc chiar astăzi, 21 martie, la ora 19.00, iar specialiștii spun că lasă amprente serioase asupra zodiilor.

Zodia Berbec

Berbecii sunt foarte isteți perioada aceasta și mintea îi ajută să ia cele mai bune decizii.  Pornesc, într-adevăr, cu foarte multă energie la lucru și reușesc să își îndeplinească orice sarcină, indiferent de cât este de grea.

Citește și: Echinocțiul de primăvară aduce ghinion acestor zodii! Trec prin cumpene grele

Zodia Taur

Aflăm de la Camelia Pătrășcanu că Luna Nouă este foarte specială pentru Tauri. Sunt foarte răbdători și reușesc acum să finalizeze acțiuni la care nici măcar nu își permiteau să viseze până acum.

Zodia Gemeni

Pentru Gemeni, este o Lună Nouă care îi invită să aibă o viziune mai amplă asupra vieții. Devin mult mai serioși și încep să facă planuri serioase de viitor. Urmează modele de oameni care le plac și își setează idealuri.

Zodia Rac

Racii se concentrează de acum pe carieră și reputație. Pot primi oferte interesante, la care doar visau până acum și reușesc să iasă din starea de confort în care s-au tot aflat în ultima vreme.

Zodia Leu

Pentru Lei, Luna Nouă vine cu perspective noi, planuri mari din punct de vedere financiar. Tinerii caută noi forme de educație, în timp ce alții caută să își schimbe complet viața.

Zodia Fecioară

Luna Nouă le aduce Fecioarelor curajul de a-și cere drepturile. Cer onorarii mai mari acolo unde este nevoie, nu mai lasă lucrurile să vină de la sine și încep să se bazeze mai mult pe forțele lor. Nu mai permit nimănui să profite de bunătatea lor.

Zodia Balanță

Luna Nouă le face mai vocale și mai serioase pe Balanțe. Știu ce zic și nu se mai lasă deloc păcălite. Verifică orice informație primesc și sunt foarte atente la tot ce se petrece în jurul lor.

Zodia Scorpion

Scorpionii muncesc mai mult și au proiecte noi la muncă. Pun mâna la treabă și fac multe lucruri din propria lor inițiativă, încercând să nu mai depindă așa mult de alții. Învață să se descurce singuri și nu mai cer mereu păreri.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt plini de viață, fericiți de tot ce îi înconjoară și entuziasmați când vine vorba despre orice. Luna Nouă îi ajută să înceapă, de plăcere, un proiect nou, să muncească mai mult și să se simtă tineri.

Zodia Capricorn

Capricornii caută modalități de a-și mări averea, de a avea parte de venituri mari lunar. Ei trebuie să hotărască în ce se implică și ce proiecte au pe mână, să nu mai piardă vremea.

Zodia Vărsător

Vărsătorii fac acum ce n-au reușit toată viața. Devin un exemplu pentru toți și își folosesc intens originalitatea și creativitatea.

Zodia Pești

Pentru Pești, fenomenul astrologic aduce proiecte bune din punct de vedere financiar. Au de gând să facă bani din orice și să atingă idealuri la care nici nu visau.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: